Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A može li kako huminatrno preseljenje jevreja u Njemačku da se vrate na onaj nivo prije ww2 rata.....Nek im Njemačka da dio teritoreije da naprave državu red bi bio poslije holokausta a ne da prave državu na tuđoj terirtoriji...
Konacno izlazi na vidjelo pravi razlog napada na gazu.
Treba li još kakav dokaz da se pokrene tužba o genocidu, javno i otvoreno proklamovanom od najviših dužnosnika izraelskog režima i podržavanom od USA i njihovih pudlica, uključujući Hrvatsku.
A da se vi preselite u Ameriku,ostavite Palestincima njihovu zemlju pa smrdite u Americi daleko od svih.
Bezalel zvuci ko neko ime biblijskog demona
Humanije bi bilo da prestanete ubijati djecu u Gazi ,šta su vam kriva djeca? Koliko ste ubili Hamasovih boraca?Nesmijete se suočiti prsa u prsa s njima a djeca i žene nemaju ništa u rukama osim igrački i dječijih flašica s mlijekom!!!
Slicne prijedloge sam slusao na skupovima nacionalistickih ludaka prilikom odrzavanja skupstina RS od 1992 do 1995 god. Pocelo je sa Vucurevicem i njegovom.izjavom" ko mi uhvati mustuluk da je oborio njemacki humanitarni avion kad budem sina zenio, poklonicu mu auto" .
Izraelce treba premjestiti u Europu,odakle su i došli.
Dusa draga. A da vratite Zemlju onima kojima pripada?
Rece nekad neko; Ubijao sam, al sam i ostavljao. Ostavljao sam, da viditi zbog cega sam ubijao. Nazalost.
Najbolje riješenje je bacanje nuklearne bombe na Tel Aviv. Svi to znaju. Pa čak i Jevreji sami.
Ne mogu riješiti Gazu, a hoce da bombarduju Iran.
Pa i kod nas ima takvih bisera
Ko zna sta ce sa vama biti odnosno novim generacijama u nekoj daljnoj buducnosti. Istorija se uvjek ponavlja al obrnuto.
M I S S G E B U R T
Izraelci barem daju prijedloge i rade na rješenju dok Arapi sve odbijaju, i tako zadnjih XY godina.. i onda se čude kad ovako nešto bukne..
Majmune marke drekavac, Izraelskog premijera Yitzhaka Rabina su prije 25 god. UBILI pripadnici partije iz koje dolazi ova spodoba sa pogledom zvijeri sa slike zato što je potpisao rješenje o dvije države. Čak su i u Izraelu proglašeni kao teroristi a sad su dio vlasti
Kako ovi mediji pale narod da se svađa i da se mrzi. Pa to što je ovaj rekao to izraelski vrh misli otkako je osnovan Izrael a to isto misle i Hamasovci i bilo koji palestinski pokret prema Izraelu. Jedina razlike je što Izrael ima veću silu pa je krenuo u ovaj genocidni pohod
Da nije podrške Amerike,Britanije i Njemačke Izrael bi bio obična hajdučija!!!