Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi dobio uslovnu kaznu 6 mjeseci i zato nam i jeste sve ovako kako jeste
TRUMP 2024. MAKE AMERICA GREAT AGAIN! Brandon unisti USA ,a narod USA docekati ne moze da se TRUMP vrati!
Pravna država se ovako ponaša, svakom treba da je opomena da za ideale ginu budale, dok Tramp pije koktele i ljubi mlade djevojke levati će da trunu u zatvorima.
debilcina... za oruzanu pljacku bi dobio manje a barrm bi ga pare cekale kad izadje :)
hahaha kakvih debila ima,ljudi su zaista suplje glave
Ovako bi kod nas trebalo procesuirati žestoko kazniti vođe ovih tzv. navijačkih udruga.
Fašistički režim postupno gubi svaki legitimnost i jedino još pokušava da se spasi državnim terorom. Izađeš na demonstraciju radi očito lažiranih izbora i strpaju te u zatvor na 20 godina. Komunisti nisu nikada ovako nešto radili
i tramponja će ga pomilovati kad dođe na vlast
Tamo bi mu SUDINICA vec davno 25 dozivotnih robija odrediila a kod nas on jos uvijek uz harmoniku teferici po kafanama i seoskim vasarima. Za one koji nisu upuceni seoski vasar je manifestacija kojoj ni vjencanje engleskog prestolonasljednika nije ravno u svojoj velicanstvenosti i impozantnosti.
Duz makadama u centru sela (onaj dio gde su prodavnica i kafana) poredani su satori, ispred kojih stoji poveliki broj traktora,poneka zaprezna kola i lada niva iz '79. Pod satorskom atmosferom diktira pevaljka u erotskom polozaju uz pesmu ''malo Sladja, malo Zorka'' dok joj grudi ispadaju na odusevljenje mase koja to pozdravlja grupnom erekcijom.
20 god za napad i 2 godine zato sto je crnac
Nap'o zgradu 22 dinago mardelja, kod nas ubistvo covjeka kaze nagodio se sa Tužilaštvom 6,5 godina. Nacija za izučavanja.
Tako se to radi. U Sarajevu zapalili predsjedništvo i ništa, užas
Predsjedništvo su zapalili bakirovi ljudi
To to svaka cast to se zove zakon. Kod nas ne dobiju toliko za ubistvo.
Za ideale ginu budale, opet dokazano Trump će se izvući kao i svi koji imaju para a ovi levati poneseni žarom borbe u prdekanu. Kako i treba
tako se to zavrsi u pravnoj drzavi kad slijedite hajvana na vlasti. kod nas bi po stanovnistva bilo po zatvorima da je pravde.
Kod nas sud oslobodi Palislamovica za terorizam i ubistvo policajca u Bugojnu, on onda par godina kasnije pregazi dijete na pjesackom i pobjegne. Osude ga na 9 godina. Dovoljno receno. Da je osudjen za terorizam kao ovaj u Americi ....
Ovako treba mile ronhil da zavrsi zbog pokusaja drzavnog udara...ali sud ima prepreku, veliku....zove se tri musketira...tzv trojka
Jesi to sam smislio ili ti je neko pomago.
Lako je budale naložiti ... Američki sistem zaglupljuje
Jest im Tramp valjao u životu...koji jadnici