Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Rusiji, Turskoj i Iranu protiv Američke gamadi! FUCK UN FUCK AMERICA FUCK ISRAEL!
veto na nasu odbranu, veto na ucinjeni genocid??? prije da ce bit taj rus za fuck
@drinajedina mi iz dana u dan shvatamo da nikada nije bilo na nasem prostoru, da smo se sami ubijali.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ne navijam ni za Assada ni pobunjenike, nek samo završi taj rat. Ko i u našem ratu najviše su stradali obični civili.
SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE !
Rusija odavno nije što je bila, Iran podržava Isil, a Turska je još uvijek u Natu! Manite se nebuloza, zna se ko je gazda!
ako uspiju bez amerike to bi bila amerima samarcina u po lica i poniženje. ne vjerujem da će amerikanci to dozvoliti bez obzira na posljedice
Teško se onom koga Rusija "spasi" od Amerike.
@Garamond a jos gore onom koga amerika spasi. pa pogledaj irak, afganistan, libiju. bosnu, sve zaledjeni sukobi. americka posla, dok nesto novo ne bukne. dok kod rusa nije tako. nego bespredmetna podrska svom savezniku.
ameriku niko nije pozvao na rodjendansku zabavu...
pa sto ti dobri rusi ne spasise muslimane od srpskog genocidnog klanja, strijeljanj, snajperisanja, bombardovanja sarajeva i cijele bosne....sto nestavise srbima veto, nego ih podrzavase 4 godine a i sada podrzavaju republiku srbsku i prvi ce je priznati da se ocijepi....jebo vas rusi sve...divljaci kozaci...
Rusiji odgovara da rat stane sto prije i da ljudi ne ginu jer Rusija je blizu i moze doci do prelivanja nestabilnosti na Kavkaz i EX-SSSR a Amerima i Britima nije stalo da rat zavrsi jer oni imaju sljedecu racunicu - sto duze rat traje to manje muslimana i nestabilnost se po potrebi moze gurnuti ka Iranu, Kini Rusiji itd. USA i GB su daleko i nestabilnost se ne moze direktno preliti tamo ali je mogu koristiti u politicke svrhe tipa zavodjenja vece diktature. Rusi su ovdje pozitivci
Hahaha, opet turci se predomislili. Malo Al-Nusra ok, malo ajmo ih ubit. Ludilo
Asad je obican terorista i njegov rahmetli babo. Ruzan ko Adolf.
Raja, vidjetčete vi da če Krmak Laktaški sjedit ko paša sa izdajnikom Ređepom usred istambula mjesto Bakira. Živi bili pame spomenuli.
Haj budi pametan ... oko toga se valjda davno moglo dogovorit, ali rat mnogima velik profit donosi.
Sada ce i rusi uciniti ustupak ankari i odjbati dodika i pickoustog.
Sto posto.. hahaha.. Erdogan ako dva puta dnevno ne poliye jaja caru Putinu ynaci da je umro
Mozda ovo nije pravedan mir, ali je mir..
Kako ih je Putin sve preigrao,taj pokvareni Zapad koji je toliko zla ucinio narocito u poslednjih 30 godina. Izbacio ih je iz pregovora,pokazao im kada se hoce da se rat moze polako privoditi kraju.Naterao je Erdogana da smanji svoje apetite,sa kurdima tek ce se videti sta ce biti.Za sada Asad drzi oko 70% teritorije,Rusija,Sirija,Turska i Iran odlucuju o miru.Evropa je izbacena sto mi se svidja,ali na kraju Rusija i SAD to finaliziraju.Da je Hilari dosla,bilo bi tu jos ratova.
Nadam se da ce ovaj biti manje ratoboran.Koliko mu je verovati bar je rekao da nece rusiti vlast drugih drzava,a da ce biti pritisaka ,bice,uvek su mocni vladali,jos od postanka coveka. U svakom slucaju Putin i Asad su ucinili sto se moglo,naravno rat nije zavrsen,ali polako.
@mirkas072 posle toliko zrtava divit se rusu je isto ka da se divis ubuci djeteta za ucinjeno. lice rusa i asada je oslikano u onog zadnju od nekada prelijepog halepa, oslikano je na tamosnjoj djeci koja su prosla zlo zbog ta dva "junaka".