Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha...mora Covke opet ici isplakati se na zid plača😂
Čovke i ekipa brišu prašina sa ploča naziva ulica po Ujkama da ih vrate na ulicu
ee koje je to jado postao (Dragan). zamisli sramote, pa i Zagreb se od njega u ovom slučaju ogradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prijateljska drzava htjeli vi to ili ne
Čoviću, isplači se, biće ti lakše 🤣
Ja godinama govorim ovdje da je Izrael iskreni prijatelj BiH a meni brade brude iz nargilhane udaraju minuse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eno plače zid kroz Čovićevu porukicu koju je ostavio u zidu. Sadržaj porukice nije poznat.
Mi nemamo pojma kakve bi dobre veze mogli imati sa Izraelom sa svim prednostima. Nemamo pojma koliko smo povezani sa Jevrejima dok sa Palestincima nemamo skoro ništa zajedničko. Nemamo pojma kako Jevreji gledaju na nas.
Ono kad te ljudi koji su izmislili aparthejd kritikuju za isti. Hdz majorizejšn na svakom polju
Uprkos činjenici da Bošnjaci više Palestince podržaju vidi ovo. Dakle Izraelci nisu glupi i nikada ih netreba potcjenjivati.
Niko nije rekao da su glupi, samo je velika razlika izmedju jevrejske zajednice i drzave Izrael …. Ono sto se desava prema Palestincima od strane Izraela je fašizam i tačka.
Đaba Draganovi papirići sa željama na plaću zida u Jeruzalemu
Hahahahahahahahahah
Hvala Izrael!
Jevreji pamte, ali i zaboravljaju. Inace im se ne bi desili ovaki propusti. Uostalom jedna od najvecih trauma iz njihove istorije jeste i protjerivanje iz Egipta. Jedini koji su im obezbjedili prolaz na sigurno i time spasili sav taj narod jesu Iranci/Perzijanci. Danas vidimo kako im to dobrocinstvo Izraelci vracaju.
Sramota za koju sam mislio da je rezervisana samo za BiH - mislio sam da BiH tj iz BiH ambasadori brukaju državu i ponašaju se kao da oni su država. Sramotan potez Izraelskog ambasadora.
Dajte Covicu jednu praljkovacu da popije poslije ovoga.
Ok Bosnje, ne moramo toliko slaviti ovakve vijesti. Jedan dan euforija, drugi dan kmecanje. Ne ide to...
Haman i oni ko Mickey Mouse drzave. Svasta, koji diplomatski krah. A Covic i Dodik opet kratkih rukava
Nema u zidova da radi ko sta hoce, disciplina, zato i jesu uspijesni.
Može novi izborni to nije problem ali uz dogovor, nije uredu ići u druge države i moljakati i plakati. Hrvatska takođe teži tome da se na silu uvede izborni zakon koji odgovara samo njima.
Shalom alchi po Abrahamu !