Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kjafiri sjeme vam se zatrlo in she allah
Ovaj bi da brani posjetu svetom islamskom mjestu? Ono što svijet treba da zna da je Kuds Emanet svakog muslimana i da će tako ostati do konačnog oslobođenja istog, Insha'Allah ☝
kad pomislis da nema dalje od dodika, onda se uvjeris da ipak ima hajvana
Ja bi zabranio život svakom normalnom čovjeku koji nebi seksualno kolcem općio prljavo i smrdljivo jevrejsko dijete
Vidi ovog JARCA.
nicija nije do zore nece ni njihova insAllah
Dijecoubice!!
Nekad je bilo, zidovima i psima zabranjen ulaz, nije bez razloga to veliki g. Hicko uveo
Pa ti c!0nisti su stoka neviđena!! Životinje!
Najveci i najkrvolocniji mesožder u historiji covjecanstva. No nadati se da ce mu ta zlocinacka sila brzo biti ukinuta.
Može li iko ove psihopate zaustaviti. Ima snimak kad prolaze Jevreji u Jerusalemu ispred Katoličke crkve i pljuju časne sestre koje su u i ispred crkve. Bolesnici ništa drugo. Ne vole muslimane, ne vole Kršćane ne bih me čudilo da i sebe ne vole.
To je zabranjeno objavljivati i baviti se time u EU i Americi. Od podrške c!0nistima i mržnje prema jednom narodu ne vide opasnost za sebe!! Ili oni nisu svoji??
Mogu ih zaustaviti ali ne žele. Ovo što pričaju kako izrael treba stati je samo za medije, a u suštini svi su uz jevreje i daju im podršku. Mislim, zašto ne uvedu sankcije Izraelu, zašto ne pošalju 500 milijardi u gazu, isto su uradili sa Rusijom. Ovdje samo pričaju za narod a ustvari daju podršku Izraelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radujem se danu kada budu govorili i drveća i kamenje
Sekar vam dom bio in sha Allah 😉
Amin
Mamu ti cifutsu, cifutsko govno. Doce vrijeme kad ce glave da lete.
Ma q u r a c ce doci! Mi samo govorimo doci ce ovo, doci ce ono. 8 miliona ljudi g u z i citav muslimanski svijet. Arapima samo dobrih zena daj, dobrih auta i zlatnih wc solja.
Zar je njemacka bila nekorektna.. Oni su znali
Uzeo je njih Dedžal u svoje ruke
Chifuti će na temeljima Al-Aksi džamije izgraditi dom Dedžalov. Poserem im se na šestokraku.