Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovom izjavom je lik direktno potvrdio da su amerikanci njihovi i da rade za njih
Hoće čovjek da nam kaže da parama kupuju sve i da su sve organizacije plaćene i programirane od MMF WHO UN sve
Pa ONI su USA... ONI su USA uzeli u svoje ruke, bez obrira republikanci ili demokrati.
Amerika se jos malo nece nista pitati... Nazalost ali zasluzili su to...
SAD su krive za bukvalno sve i jedan rat u novijoj istoriji u svijetu.Zive na pljackanju drugih Drzava a kad nema sta da se pljavka onda prepuste unistene Drzave i narode da se pate kao u Afganistanu.SAD pljackaju cijeli svijet i opwt su jedna od najzaduzenijih Drzava na svijetu
Glupane onda i vas treba ukinuti jer vi ste u odnosu na Palestinu manjina
Pa ako ne budu financirali neće više ni biti član, a kamoli imati veto...
Lakše je vas ukinuti i svi zadovoljni!
Ostatak slobodnog svijeta ocekuje gasenje cionisticko-genocidne tvorevine i prepustanje okupiranih teritorija palestinskom narodu na upravljanje.
Koji su ovo idioti u p.m. Jedva čekam trenutak kad ih Zapad otvoreno šutne u dupe.
Bolesna logika, hoce svoju drzavu na palestinskoj teritoriji a Palestinci nemaju pravo na svoju, i kad kazes da su fashisti kljiks te banuje. Na cijoj li su platnoj listi duse prodane.
Kao priznata država to bi značilo nema protjerivanja Palestinaca , naseljavanja, bombardovanja. Podrška napaćenom narodu Palestine.
Budimo i do kraja transparentni i iskreno, pozadina svega ovoga, vjekovima unazad su vjerski ratovi spram Islama. Krstaški ratovi nikad nisu prestali, samo su mjenjali formu i kontekst a svi problemi svijeta su u osnovi među religijski.
UN je odavno propao ko Grcka
Palestina postoji genocidno pseto
Strasno.
Izrael je prijetnja miru u svijetu, ne samo Palestini ili Bliskom istoku. Pozivam sve ljude razumne da jos jace krenu sa bojkotom izralea, kompanija koje ga podrzavaju i svih simpatizera ove omrazene terosriticke genocidne drzave. To je u interesu svih nas.
Šaka jada kontroliše ameriku
Pa neka i ukinu. Ovakva UN i ne treba onda nikome