Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami te proglase teroristom u tvojoj kući dođu i ubiju i tebe i porodicu a narod šuti.Niko ovo puno ne komentarise niti kod nas jer je bitnije šta će Dodick reći
Pa sta ti imas da komentarises ista?Nas ni ovdje za nasu zemlju niko nista ne pita a da ce te neko pitati za misljenje povodom Izraela.
Pa hvala bogu da ti je bitnije sta ce dodik i bilo koji od nasih mamlaza reci a ne sta se desava bogu iza nogu?? Jesi ograisao pa da ti je toliko bitno sta se u palestini? Izraelu? Maleziji etc desava? Oni tamo nikad culi za BiH a kamo li sta drugo. Ti ih barem znas na karti naci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta je sada sa sa zapadom, nije ukrajina pa nije vazno
Cionisti ne sakrivaju se vise... Javno, da svi znaju....
uasto pisete ovakve glupe tekstove. realno, kopirate tekstove sa nekih svjetskih, pro-cionistickih portala. sram vas bilo
E za ovo treba Minuta sutnje Izdajnici iz Trojke
Kako je Hamas ovo fino dogovorio sa Izraelom. Hamas i Izrael najveći prijatelji na Bliskom istoku.
Edo maaajka ovo gleda svaki dan i opet uziva sto zivi tamo. Kad dodje u Bosnu treba ga popljuvati
Potomci svinja i majmuna ubijaju zene i djecu Nista novo.
I onda se cude kada i sâmi postanu zrtve slicnih napada. Dodju, okupiraju ti zemlju, pobiju, protjeraju a sve one koji im se suprostave u tim fashistickim nakanama, proglase teroristima. Svijet gleda, suti i aminuje. Gledali smo identican scenarijo skoro 4 godine u BiH, koji je nastavljen i do danasnjih dana u smanjenom i modifikovanom smislu. Sloboda se placa krvlju! Spavanje donosi robstvo i progon!
I porodice...
Fašizam na djelu, ali znamo kako fašisti završe. Kad tad!☝️
Danas je 9. Maj, 78 godina oslobodjenja od nacizma i fasizma... ali nazalost, fasizam je opet tu, bas od onih ciji su roditelji prije 78 godina stradali... grozno!
Ma što nikako ne kontam, narod koji je u Istoriji isto proživio , isto to zlo provodi nad drugim narodom, i još absurdnije da bude ovi koji to rade su baš oni koji su protjerani iz evrope Lokalni židovi i muslimani nisu nikad imali belaje jedni s drugima dok ne dođoše poljaci, rusi, itd.
Trojka je prešla pola puta da Bošnjake stavi u poziciju palestinaca.Aako ne skinemo izdajničku bagru ovo nas čeka.
bola izdajnici su vraceni u trezor.Mi armijasi nismo ocekivali lazne diplome i respiratorne afere da nam rukovode. Nema mjesta lopovima u nasim bosnjackim redovima
Nije mi jasno kako Jevreji koji iole se smatraju religioznima mogu stati uz hardcore ateisticki pokret kao sto je Cionizam? Plus, svjedoče očitom i nezapamćenom zločinu i aroganciji cio-hazara. Kažu Sveta Zemlja, a TelAviv pravcati Las Vegas, a da ne govorimo o svim tim 'vrijednostima' koje konzumiraju Cionisti u Svetoj Zemlji. Jesu li jevreji i evangelisti ćoravi ili samo slijepog srca?
Vise i ne kriju da djecu ubijaju..ovoliko se nepravda osili ako vidi da moze
Kad će fašisti izraelski odgovarati za zločine ubijanja civila pred međunarodnim sudom? Zna li se šta?