Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ce potamanit pola svijeta niko da se suprotstavi , Saudijci kupuju Ronalda , ereogan samo govore drzi , pa ima li iko da se suprotstavi čifutima bolesnim , genocid najveci u historiji prave dok mi spavamo fujjj
Ima li ko da se suprotstavi? Pa jarane Izrael je naoružan do zuba najboljom vojnom tehnikom i atomskim bombama, a najveća vojna sila im parkirala u dvorište nosače aviona da ih podrži.
Jos u doba poslanika Muhammeda saws, receno je da ce dragi Allah da posalje iskusenje muslimanima onda kada se previse opustimo, kada medju muslimanima zavlada razvrat, zulum,nemoral, kada ne budemo ujedinjeni, kada zinemo na dunjaluk a ni ne mislimo na Ahiret, a znamo svi sta rade muslimani po Saudiji i Emiratima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još poslije Gaze da Izrael napadne Egipat idite redom nek muslimanske zemlje samo prijete Izraelu, dok Izrael njih lagano uništava.
Izrahelu nije prvi put da raketira Siriju, To su radili konstantno još od napada na Asada. Pomagali su braći Isilovskoj redovno!
Katastrofalno ponašanje izeaela, a sdruge strane ne razumijem sta su palestinci ocekivali nakon onog upada i ubijanja izraelaca, da ce ovi da bacaju ruze. Bolje zatvor u Gazi nego masovno ubijanje i bombardovanje.
E moj Asade, jado jadni.
Oktobarski rat je naučio Arape u okruženju da se više ne zalijeću dok ne budu spremni za dovršavanje priče, a priču će dovršiti neke buduće generacije jer historija je nezamisliva bez ratova kako čovjek postoji. Iran bi već mogao sa svojim proxijima da Amerika ne čuči i čeka taj potez da ga napadne i zato čeka povoljniji momenat, a vrijeme od sada radi protiv cionista.
Siriju tamani ko stigne
Samo sad sve arape.da osjete malo i oni kako je bit palestina
I opet po ko zna koji put bombardovali Shifa bolnicu u Gazi
zamisli, ovi huti iz jemena gađaju tel aviv, a umiru od gladi. to je zračna udaljenost oko 2.600 km. premda s izraelom veze nemaju. bolje da im iran šalje hranu a ne rakete.
Pa ovu jadnu Siriju izgleda raketira ko stigne, ko glineni golub, nišane podešavaju na njoj. Kakav je ovo svijet postao šta je ovo da te dragi Bog sačuva. Pa ne može vala ovo više ni potrajati Bog zna koliko.
Ne znam zašto se sve zemlje oko Izraela ne ujedine i sravne ga da zemljom . ta stoka ne zaslužuje da postoji
100 miliona Egipćana nesmije pisnuti od 7 miliona izraelaca. Ipak mislim da je nesto i u hrabrosti i junaštvu.
Ovo otvara pandorunu kutiju, jer ako je Sirija neovisna drzava, valjda se ovaj napad naziva agresija. Isto je i sa rusima i Ukrainom, kao i svim napadima na suverenost i tudji teritorij. Medjunarodno pravo i suverenitet su ugrozeni
Kazu jehudije da su ovi iz Sirije teroristi 🤔🤔🤔 Pa kako nazvat one koji ubijaju svakih 10 min.dijete, koji ruse i bombarduju bolnice ,koji ruse i bombarduju dzamije ,crkve itd. Kako se ovaj svijet sunovratio u sistemu vrijednosti ,koje moralno dno je dotakao da pusti jednu teroristicku drzavu da radi takve zlocine i da im se jos daje i podrska.Ludilo.
Sa zadnjim postupcima, ovi su uspjeli da na sebe navuku mrznju cak i veceg dijela populacije iz zemalja koji ih podrzavaju, jer sve ovo se kosi sa zdravom pamecu, medjunarodnim pravom i bilo kakvim oblikom ljudskosti.
jeste pitaj alijansu pa ces vidjeti. osim toga ostale nije briga dok ih ne dotice sukob.
Ma ja, Sirija je kriva za sve. Ratni zločinac Joe Biden juče reče, kaže nema prekida vatre dok sav Hamas ne istjeramo iz rupa. Kako Amerika više može soliti pamet bilo kome
JEdnoga dana kada se urusi SAD-ov finansijski sistem, ova mala drzavica koja je sebi umislila snagu, ce nestati u mraku u prvoj noci.