Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid pred ocima svijeta!!!!???
A ono kad hrabri Hamasovci snimaju kako upadaju u kuće ubijaju muškarce, žene, djecu, pse je borba za slobodu? Učine to i onda se sakriju među civile i plaču...
@Tvrtkovci Nisu to Hamasovci, ljudima je dosta maltretiranja. U petak im je Netanyahu namjerno poslao specijalce u Al-Aksu i ubacio dimne bombe prilikom molitve. Dan prije toga su im sabotirali vodosnabdijevanje. U zatočebištvu drže trenutno 280 civila, a od početka godine su na prijelazima ubili 183 Palestinca i od toga 38 djece. Nemoj biti kloc, niko na svijetu ne trpi nepravdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne pravdam Hamas , al zar ovo nije urbicid, etnicko ciscenje ?
to bi oni i volil da konacno ociste gazu od palastinaca i nije iskuljuceno da su potakli i finasirali ove napade samo da mogu nesmetano ocistiti gazu od palestinaca i prisvojiti je konacno sebi
Kao da su jedva cekali ovaj scenario. Idite u Egipat, jer smo planirali okupirati i Gazu. Oni koji ostanu, bice ubijeni. To je poruka koju salju.
Istorija kaže da su Jevrejski preci bežeći od nacističkog režima pobegli u Palestinu iz zapadnih zemalja ,a danas proteruju Palestince na zapad iz njihovog vekovnog ognjišta! USA i EU kažu da imaju pravo da se brane!tuga
Zele i taj dio Palestine da pripoje sebi...
jetzt ist es an allen zu verhindern das diese Leute hier her kommen !
Pa naravno da je mosad, ovo sve, nije samo da je znao nego i planirao, da bi imao izgovor da sad mora ratna operacija protiv citave Gaze da se desi, zbog kao nabodno istrebljivanja terorista.. Ustvarnosti se ide na to, da se i taj dio teritorije ocisti etnicki, okupira i da se izraelci nasele.
Muslimani svima trn u oku
Samo raketama smijete i to po civilima, ako smijete i možete uđite pješadijski.
Kad je počeo rat u Ukrajini, Bosna slala hranu, pelene, pomoć na sve strane, ljudi volontirali da bi se to sve poslalo. Ista ta Ukrajina podržava Izrael dok se vodi etničko čišćenje. Isto je ovako bilo i '92-'95, dok se pucalo, Evropa se poklopila, nije htjela da čuje. I eto, što smo prepoštene bošnjačine pomagali, kako vraćaju. Kad su ginuli u Ukrajini, na Vijećnici je bila njihova zastava, kao mi se solidarišemo sa njima, a gdje je sad dok civili ginu u Gazi?
Ako pitaš gdje su, eno i oni su u ratu, ne znaju ni sa sobom šta ce
Ovo sve vise lici na dobro smisljen plan. Palestinci ce na kraju izaci i nece se ni vratiti. Eto novih naselja na srusenom dijelu. Zali Boze naroda, sto ovih ubijenih Palestinaca sto onih otetih Izraelaca. Sve u ovom sukobu je izgubilo smisao. Ljudski rod je porazen ovdje.
Hamas teroristi su krivi za ovo sto sljedi. Palestinski narod se trebao distancirati od njih .
To je bio i cilj akcije, etnicko ciscenje Gaze
Ovo je smrdilo od samog pocetka. Pravi false flag po ko zna koji put smisljem od jednih te istih igraca
I sve ovo podrzava Zelenski... pa i treba Rusija da vas pogazi.
mora podrzavat zbog amerike i zapada koji mu salju oruzje za rat
Etničko čišćenje, genocid... I baš koga briga. Ako ništa, pouka.