Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije džaba proklet narod izraelski. Svakim danom vam je sve jasnije zašto. Napadati ljude kad klanjaju, to mogu samo teški fašisti.
Ovo je jezivo Islamski svijet jeli vas stid...Tugaaaa do nebaaa
Free Palestine
Samo derite Izraeci , udrite bagru !
Pa koliko djubre moras biti da ometas molitvu!!! Dzaba pokusavate, mi muslimani smo zilavi i nikad nas necete unistiti, skotovi.
Nismo žilavi, nego je Gospodar svih ljudi na nasoj strani, na strani ispravnih.
Đe si žilavi jebote.. Đe ti je država? Zlatna kašika? Đe ta republika za koju mnogi baciše svoje živote a ne dobiše je, niti će ikad. Majmune retardirani opranog mozga.
KAKAV LJUDSKI SLJAM I IDIOT MORAS BITI DA OVO RADIS...NE ZNAM STA OVE PERSONE MISLE...MA OVO NISU NI PERSONE VEC MONSTRUMI , PA I ZIVOTINJA JE BOLJA
KAKAV LJUDSKI SLJAM I IDIOT MORAS BITI DA OVO RADIS...NE ZNAM STA OVE PERSONE MISLE...MA OVO NISU NI PERSONE VEC MONSTRUMI , PA I ZIVOTINJA JE BOLJA
ozbiljna drzava rjesava sama pitanje terorizma ne zove medjunarodnu zajednicu da reaguje.
Ironija je što nikad više deklarisanih vjernika a manje vjere, poštovanje ko vjeruje a ne mrzi drugog, ali novokomponovanih pa i vjerskih službenika svih konfesija ima koji otvoreno huškaju tako da je vrlo malo istnske vjere, evo političari kradu a vjera ne dozvoljava to pa nadalje,licemjerstvo, nigdje vjere
Izrael=najveci teroristi na planeti
Eto šta se radi zbog vjere i nacije, kolijevka religija, rođenje Isusa itd a vječiti ratovi, također i Arabija šta radi Jemenu,tako da ti bogovi ništa ne čine da kazne one što terorišu vjernike a samim time dokaz da je vjera izmišljena od tadašnjih mahera kao što su stranke danas pa šta je ko prihvatio, kroz istoriju čovječansto zbog vjere ubija, mrzi drugoga samo što drugačije provodi običaj ili imena a i sam je kao vjernik pa će da muči drugog
Vratit ce se Adolf j.... vam mater.
Tebi ako nije jasno da ste vi muslimani sledeci onda ne znam sta da ti pricam. Pocelo je na Bliskom Istoku. Moli se Bogu tom svom da ti Turska, Iran i Pakistan potraju, ne prasta ćifut materi rođenoj.
Odakle ovoliko kamenje i flaše, sigurno ih nisu našli ovdje. Sve su donijeli sa sobom i došli sa namjerom... Da li netko od vas nosi kamenje sa sobom kad pođe u džamiju ili crkvu?
Top komentar! Ali dzaba kad su emocije bitnije nego činjenice.
nije mi jasno zasto bosnjaci podrzavaju palestince jeli radi istine ili radi vjere
1 lajk 1 raketa na Tel Aviv
Dok su Arapi/muslimani vladali tim prostorom sve tri religijske skupine su zivjeli u miru i bez sukoba na tom osnovu.