Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran im jednim napadom sporim oružjem poslao tri scenarija, pa su ucvikali.
Bolje da ti je ovakav komentar: "Iranska demonstracija moći nas podsjeća na važnost zajedništva i suradnje za očuvanje mira. Gledajmo prema budućnosti s optimizmom, znajući da smo zajedno sposobni prevazići sve izazove i izgraditi svijet u kojem vlada mir i prosperitet za sve."
@Sisoe Dobar.
Bojali se da ne bi jutra dočekali
sve dogovoreno da se skine fokus sa pokolja u gazi
Trebamo im sada dati Nobelovu nagradu za mir?
Genocidne.kukavic3 su samo hrabri kad tr3ba djecu ubijati
piccke cionisticke odustale zato jer znaju da bi ih Iran rastavio na proste faktore i oni samo smiju na Palestinske zene, djecu i civile
I ja sam htio udariti Mirka Cro copa...pa sam odustao jer su me drugi zamolili da odustanem...inače...uh
Predsjednik Iran u dvodnevnoj posjeti Pakistanu otišao da se raspita koliko je za Iran cijena atomske bombe da naruči par komada nek ima za odgovor Izraelu.
ne napadaju oni naoruzane drzave, i kad napadnu usute se ko ..cke, ljudski otpad napada samo civile
Za koga danas navijaju bosanski suncokreti ! Znal se šta ? 🌻
Za tvoju mamu raspečitu danas je ona na jelovniku
Ima Iran m..da.veca nego sva Saudija i Bliski istok...
Hahahaha, hahahahaha .... ma dajte, mozete vi i bolje od ovoga.
Ublehaska propaganda. Ne smiju ni nos dici nakon iranskog napada. Misevi do dana danasnjeg nisu prezentirali mjesta (aerodrome) udara iranskih projektila. Sto li, Boze?🤔🧐😎
Našli dlaku pa im se zgadilo