Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako oni tvrde to je to. Za niih su svi u Gazi, ukljucujuci djecu obavjestajci. Ubice
Vratiti će im šije sa kamatom, no sikiriki
Tacno tako ali to se zove zakon jaceg i tako je svugde u svetu i u zivotu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad samo zamislite kako bi izgledalo da npr. neki Meksikanac snajperom ubije Amerikanca na granici. Ko bi bio na strani istine i pravde? Možeš reći da je bio špijun nad svim špijunima, ali ako on nije na teritoriji tvoje zemlje ti se smatraš agresorom. Cionisti slobodno ubijaju koga žele i gdje žele, po svom nahođenju, već godinama i to im se toleriše
Ne slažem se sa izraelskom politikom prema Palestincima, ali ih cijenim zbog proaktivnog stava protiv osoba za koje smatraju da su prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Kamo sreće da su naši neutralisali neke od ovih separatističkih političara.
Da nije amerike izrael i kosovo bi lose prosli.
Daa jaka je kad ih ameri finansiraju i vladari i sjenke Ja jos nisam vidio ni jedan proizvod niti sam ga kupio da pise na njemu: made in izrael. Toliko o ekonomiji. Oni su dole dobili drzavu da bi zapad lakse kontlorisao radikalne islamiste.. Tako i ksovo da bi bolje kontrolisali srpske radikale i fasiste.
Ne znam zasto ali ne volim zidove nikako....
Nama ovo djeluje kao teror Izraela jbg mora im se priznati da su vojna sila okupirali tudju zemlju i neprekidno rade na širenju i uvodjenju reda u dzungli doslovno
Ako ćemo pošteno - bio je neoprezan i platio glavom. Šta mi klikatori iza tipkovnice mislimo da je to neka video igra-izgubiš nogu glavu ruku i resetiralš i eto te natrag. Nema toga, rat je i tako se čuva država. Inače bi imali koliko god hoćeš onih slika iz džamije.
I onda kažu prijete nam brisanjem sa lica zamlje, pa naravno kad ste vanagooo na kvadrat.
Imal iko, u okruzenju, a da Izrael sa njim ne ratuje?
Egipat, Jordan, Saudijska Arabija... Sve su to zemlje s kojima dijeli ili kopnenu ili morsku granicu. Izrael snabdijeva Jordan vodom. Jasno je da više neće ratovati.
Cifuti su zlo
Ubili su ga metkom iz snajpera, a ne snajperom. ☝️
Bravo, Nevide👏👏👏
puške ne ubijaju nego ljudi
tako se brani zemlja svaka cast nepodrzajem politiku prema palestini ali druge alternative nema za izrael
Klix raspiruje situaciju I brise komentare po some nahodjenju!!!! Ljudi budite razumni , provokacije dolaze sa svih strana!
Evropa prima ubice izraelske u eurotakmicenja kao nagradu za zlocine nad neduznim narodom. Ko ocekuje pravdu od evrope lud je
Srbi snajperom ubili Bosnjaka za kojeg tvrde da je bio obavještajac