Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba vam drzavo izrael. svedjani priznaju palestinu.
Ne cudi me sto vam se u proslosti desavalo , din dusmani od postanka
Tako i treba. Bravo Švedska!
Ovi izraelski fašisti se baš uživili u ulogu malog siledžije. Ubijaju, otimaju, prijete, protestiraju, valjaju, dilaju, srljaju...
Do jednom!
Vidi ga ko da je sad iz komore izaso
Palestina goooooooooooooo
Joj viđaj mu face-k'o tele!
"Izrael smatra "čudnim" što se švedski premijer koncentrirao na palestinsko pitanje u svom političkom govoru dok se regija suočava s ratovima i "svakodnevnim užasima", kazao je on." A mi smatramo čudnim to što se vašom incijativom regija suočava s ratovima i svakodnevnim užasima. Vjerojatno da bi skrenuli svijetu oči s problema koji vi pravite.
Bra'o Švedi, i dalje ćemo vas prihvaćat' kao izbjeglice kad god bude sranje kod vas.