Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo 21 vijeka Izrael, Rusija i SAD
REČE GENOCIDNI IZRAEL UBICA DJECE. KOLIKO UBIJU DNEVNO DJECE ČUDI ME DA NISTE VEČ U ZEMLJU PROPALI.
izraelci= nacisti 21 vijeka
Ovo samo dokazuje da židovi jesau onaj Netanyahu koji je zamjenio Hitlera. Jedan narod jedna vjera = jedan covjek. Jer tek tako .. lahko.. govore u ime svih.
E tu leži zec, cionisti drže pola Amerike kao svoje ucjenivačke taoce i zašto nije poginuo ni jedan Židov kad su srušene kule?
USA je BOI (bitch of iserael) 🤣
Kad ste toliko silni, što će vam Amerikanci...
Hahah koji ucjenjivaci
Jel do mene Il se struja promijenila u svijetu?
Kako se izraelski rat protiv Gaze nastavlja, ubivši više od 33.000 ljudi, brojni naučnici i političari su izrazili zabrinutost i osudili izraelsku politiku i postupke. Među tim kritičarima je Norman Finkelstein, nepokolebljivi zagovornik slobode Palestine i jedan od najistaknutijih istoričara izraelsko-palestinskog sukoba, i sam sin preživjelih Holokausta.
Ubijes 2-3 to je ubijanje, ono ti grune bombu od tone u gusto naseljeno podrucije, to je masakar. Vise hiljada takvih bombi je baceno to se po nekoj 'uzasnoj logici' zove istrebljenje ili genocid i neznam vise koju najruzniju rijec mogu reci za to sta izrael radi. Reci da to sto radi izrael jeste nehumano i necivilizovano? Izrael je davno izasao iz civilizovanosti, izrael ima moc, pare, i uticaj koji mu se 'oteo iz kontrole' i to sto radi je nesto najgore sto jedna drzava moze raditi.
Vas cionist treba zbrisati sa lica zemlje Allah vas uništio amin
I Muslimani isto, "junace"
Jevreja ima 6 miliona u SAD. Ostalih ih je 344 milona. Faktor ste nema sta.
A vše od pola demonstriralo protiv rata i izraela !
U tih 6 miliona ima veliki broj normana finkelsteina koji se jeze na pomen te cio-nacisticke tvorevine.
A šta misliš , cionistički humanistoo.; dali su mnogi američki Muslimani glasali za Bidena.., ? I da li će opet , nakon svegaaa..? 🤨😡🤬
Licno i sam sam bio neodlucan dali da vam SPOMINJEM samo uzi krug familije ili mozda sve do devetog koljena..sad sam potpuno siguran
Muslimanska zajednica u Americi jeca a ima i vise para.. sve preko djecije krvi Palestinske.. Glas za nevine i krv djecije.. ja barel nafte.. Licemjeri.
Na zslost istina misim da ce Tramp biti sledeci predsednik