Financial Times
0
Izrael ponavlja istu grešku
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9nu0980
Braco i sestre, Humanitarna akcija za Gazzu Pozivom sa fiksnog telefona ili sa mobitela ciji brojevi pocinju sa brojevima 061 i 062 na broj telefona 090 292 005 donirate 3 KM za nasu napacenu bracu i sestre u Gazzi. To mozete uraditi i uplatom veceg iznosa na racun 1327310010025273 ISLAMIC RELIEF WW BIH sa naznakom za Gazzu. Neka ovo bude nas skromni doprinos i nase solidarisanje sa muslimanima i muslimankama Gazze.
Kaže se uvijek, a ne uvjek i živio, a ne živjeo **bem te nepismena-nu!
ZIVJEO ISRAEL !
SMRT IZRAELU !!!!
JA@ Ti citavo vrijeme spominjes Boga(izgleda da si veliki vjernik)a onda kazes daBogda nestao jedan narod.Ko je vjernik,taj nikada nebi rekao tako nesto.Zato se idi malo istidi i bice ti oprosteno.
@Ja *ebi si ti i taj koji te tome nagovorio da mrzis ljude koje nikad nisi vidio u zivotu a koji su tvoji preci nekad spasili od unistenja u spaniji. ne seri i ne siri mrznju. pojma nemas. bosnjaci su na balkanu ono sta su zidovi u arabiji...uzmi knjige malo u ruku...
Zasto se SA-X patrioti ne jave dobrovoljno da pomognu Palestincima?
Nek se sile sada kad mogu al ce propasti ako Bog da u narednim desetljecima nek znaju, da Bog da propali u zemlju, nek nestane Izraela sa lica zemlje i sve do jednog jevreja.
CNN live: \"Israeli ground forces move into Gaza\".Sve gori. Sta reci: Užas. Koliko dijece i ostalih nevinih. Ne mogu ni zamisliti kako im je sad. Bez struje, vode, hrane, a bombe i rafali posvuda. Strah djece i njihovih majki u neizvjesnosti. Kako okrutno. Zbog čega moraju patiti? Zašto moraju trpiti nasilje, tolike godine? Pogledajte kartu. Gaza je površine 12 x 40 KM, i ima oko milion stanovnika, okružena, kao veliki konc. logor. Zar se Jevreji ne sjećaju nacista?
POCELI SU DA ULAZE, KOPNENA OFANZIVA JE POCELA VIDJET CEMO STA CE BITI, DA CE HAMAS POBITTTTTTTTTT AL SLABU SU SANSE