Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota.Toliki arapski svijet gleda kako ginu neduzni civili u Gazi. Ta sakica jada od Izraela im diktira zivot. Sta je sa Sirijom, sa Iranom sve je tu blizu Palestine. Da koju raketicu upute na Izrael pa da im zaprete jednom ne bi zidovi vise nikad pomislili dici ruku na muslimane u Gazi. A kako su samo ti zidovi mudri. Cijeli svijet ih optuzuje a oni kontra udaraju. Kao palestinski narod je zrtva hamasovog terora. Jos bi sad mi trebali povjerovati tome pa da opravdamo njihove napade na Gazu. ZAMISLI. NEKA IM BOG DAO ISTU PATNJU KAO STO ONI SADA CINE PALESTITI.
Ma drogba je u pravu, sta bi ti uradio da neko doje i kaze sad je ovo drzava jevreja. A tu tvoji predci zive vec vjekovima, 1946 palestinci su drzali preko 90% ukupnog teritorija izraela, sad imaju samo pojas gaze to je ispod 10%. Pa vi gledajte, bitno je da su dejstva obustavljena, ja licno ne vidim tamo neki kompromis. Cifuti su najpogani narod, jedini narod koga je i Bog prokleo da vjecno luta.
Nazi Israel regime! Look this documentary http://video.google.com/videoplay?docid=3786895921955246
Naravno da ce prestati, skontli da ima 1,7 milijardi terorista na svijetu. Mali, glupi, naivni Izrael.
Ipak je Fatah taj koji spasava ono sto je Hamas zezno. Gdje su sada lideri Hamasa u Damasku, daleko od Gaze. Zivio Fatah, zivjela slobodna Palestina.
izrael i egipat su se oduvjek pomagali, tako da je drogba u neku ruku i upravu u ovom slucaju
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/group.php?gid=58137135490&ref=ts
Atomsku na Izrael= Jedina solucija
znači još jedna neusplela akcija Izraela : srušili nekoliko škola, pobili 3 razreda djece i hajmo dalje ...
http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/fisk/robert-fisk-why-do-they-hate-the-west-so-much-we-will-ask-1230046.html
Drogba, a sta si ti... tu supljiras sa fotelje. Hamas je izgubio rat i zbog svoga avanturizma kojem je Gazu doveo do unistenja trebao bi odgovarati. Fatah je vodio pametnu politiku. A likovi kao Drogba bi ratovali do zadnjeg Palestinca, a oni bi sjedili zavaljeni u fotelju dok bi narod stradao. Supcino kukavicka, sto nisi otisao dole pa ratovao...citam tvoje huskacke postove evo vec mjesecima a nisi nista uradio ni za Bosnjake ni za Palestince...osim sto laprdas kao svaki kukavica. Palestina ce na kraju ipak postati sekularna i demokratska drzava, a likovi kao Drogba sa fotelje bi ih samo vukli da ginu i ginu i gube teritorije, i tako da se nikada ne ostvari pravo na palestinsku drzavu.
pa sto se sad koji nas politicar ne oglasi,da nesto kaze u vezi sve one djece koja je izginula bez potrebe,sto sute misevi
Ovaj Hosni Mubarak je izdajnik i prodana dusa....uzima pare na palestinskoj krvi, sram ga bilo....Dok budem ziv palestina ce mi biti simbol borbe za slobodu....