Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni gađaju civile koji bježe ovo je očito plan istrijebiti što više Palestinaca da se nikad ne mogu pomisliti ni vratiti na svoju zemlju, kakav strašan zločin pred očima svijeta, jesul vas toliko Cionisti kupili sve po svijetu
@076 Umobolniku
Pa evo kupuju i po Bosni, već su kupili propali Aluminij, Židov vlasnik!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
4.I Mi smo u Knjizi* objavili sinovima Israilovim: “Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati. # 5.I kad dođe vrijeme prve od dvije prijetnje, poslaćemo protiv vas robove Naše, silno moćne, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i prijetnja će se ispuniti.* # Al-Isra ☝🏼
Niko ne komentariše zašto EU ne uvede sankcije Izraelu,kao npr.Rusiji
Biti na strani Palestine a u isto vrijeme smatrati saudiju bracom po vjeri,a ista ta braca vec godinama bombarduje Jemen i praviti se lud po tom pitanju samo zato sto muslimani ubijaju druge muslimane je tesko licemjerstvo i najgori munafikluk u svakom znacenju te rijeci.To je vec dovoljan pokazatelj koliko je malo iskrene podrske palestincima bez cinjenice da je saudija medju prva tri partnera izraela.
Ne mozes ni zamislit Allahove kazne za ovo , vela havle 😔
Nikakvo cudo,ocekivano od izraela
Cionisti su posebna gamad.
Daidza Adolf Hitler: "Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod! Ali sam ostavio broj da bi svijet vidio zašto sam ih ubijao"
to znaci ovi sto gore su Adolfovi dobrovoljci ???
Historija se ponavlja, a svijet sjedi skrštenih ruku.
kako samo glupi komentari. ko da ikoga boli briga za bilo čiju djecu i narod. a ovim medijima hamasa se treba vjerovati isto koliko i izraelskim. nije prvi put da hamas potura palestince kao živi štit. ljigavo, odvratno, fuj. hamas je izveo napad na izrael da bi spriječio potpisivanje sporazuma i bolje odnose između saudijske arabije i izraela iduće sedmice koji se trebao dogoditi. a za uzvrat bi saudijci dobili saglasnost od amera da prave nuklearke.
Ne opravdavam ovo sve sto je Hamas uradio,uzasne scene ubijanja civila ali ovo sto Izrael radi je GENOCID uzivo.
Izrael nezaustavljivo vrši genocid nad Palestincima.
Izrael neće opstati.....došlo je u dosta hadisa Allahovog Poslanika Muhammeda a.s.....
🥸✋️
Najveća pogan na svijetu.
Sura Et-Tevba - Pokajanje 52. "Reci: 'Očekujete li za nas šta drugo već jedno od dva dobra?' A mi očekujemo da vas Allah sam ili rukama našim kazni. Pa iščekujte. Mi ćemo s vama čekati."☝🏼
HAMAS IH JE POBIO SVOJIM POSTUPCIMA. A lazu jednako kao i izraelski zlikovci, smutljivci nad smutljivcima... ENGLESKA SKOLA.