Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liban ima jaja ko brodske felge
Bez razloga, je li?! https://twitter.com/palmissionuk/status/1643386183202791425?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A Djubre cionisticko.
Po zasluzi.Za sveti mjesec Ramazan upadati u džamije i terorisati vjernike nigdje nema osim kod židova.
židove treba sravnit sa zemljom ....
UDRIIIIIII!!’n
sad ce izraelci lizati svoje rane I Po netu pisati Pray for Israel
benjamina na aparatima
Nama komsije negiraju zločine a imaju pjesmu "moj je tata zločinac iz rata" , izgubili su rat, a bogami izgubit ce ga i Izrael
Kako nece, evo gube ga zadnjih 40 godina.. jest da satrase sve ko se usudi zapucati, ali mi znamo da gube:)
Izraelu uvesti sankcije! Prestati podrzavati Natanyahuov rezim i pogodovati mu. Stati na kraj politici za koju nema opravdanja; prestati se praviti glupim kad se radi o Izraelu.
Dok se ne ujedini islamski svijet da sprijeci nasilje na Palestinu, ono nece ni stati, a mogu da hoce.
Ako procitate zadnju knjigu Biblije vidjet cete da Bog stiti Izrael,to je Bozija zemlja,poslije Armagedona Novi Jerusalem ce da bude mjesto vjernika .Sve ove psovke i kletve samo mogu ko Bumerang da se vrate.Ne prizivajte Boziji gnjev,ne znate vanjsku politku vec se vladate ko je musliman i favoriziranjem.Edukujte se vrijeme je dok ne bude kasno kad se Isus vrati i satare Antikrista i one koji su bili protiv Gospoda.
Gdje ima ta knjiga bajki da je i ja procitam...
Ti mocni pustinjski Bogovi, posebno Abrahamski... olicenje mentaliteta i okruzja na kojem su nastali; zilavi, nagli, srditi, osvetoljubivi, gladni osvete, silni... sve ljdske osobine mentaliteta tih prostora.
Sve se vrati u zivotu. Pametnom dosta.
Neka su da hoce nuklearnu baciti na tel aviv
Ovdje haman jedino Libanci imaju muda.
To je Hezbollah, iranske šitske jedinice - čije je sjedište u Libanu.
Ko imalo prati situaciju zadnjih deset godina zna da je Iran (šije) opkolio Izrael preko Libanona i Sirije. Pitanje je dana kada će krenuti sveopšti rat. Inače, pokušaj svrgavanja Asada i jeste cionistički projekat na koji su mnogi muslimani nasjeli.
To braco svaka čast,vi ste branioci islama a ne ove sunije kukavice
Da Bog Da ih sravnili sa zemljom, Amin 🤲 Allahu Uzviseni primi dove Palestine u ovom svetom mjesecu Ramazanu Amin 🤲
svaka im čast jedini koji su nešto poduzeli dok arapi čuvaju naftu i pare