Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi nastavite pozivati na humanitarna prava i zastite civila, a istovremeno nastavite slati testne avio bombe od 900kg za palestinske kuce i zgrade… Ne znam sta je svraha vaseg pravdanja!? Koji debil moze povjerovati u vasu dobronamjernost.
Daju sve od sebe: najmodernija naoružanja, naftu i novac..podršku..
Nemojte ih više "tako" branit , 🙏
SVAKA ZEMLJA KOJA NIJE POSLIJE OVOG GENOCIDA U GAZI PROTJERALA IZRAEELSKOG AMBASADORA SMATRA SE SAUCESNIKOM,ZNACI DA PODRZAVAJU SAV OVAJ ZLOCIN
LICEMJERI!
LICEMTERI!
Nemojte matere ti više izakog išta činiti i bit će sigurno bolje svima u svijetu.
evropa i USA se guraju prema istoku. dva fronta Ukrajina i Palestina. ništa novo, klasični geostrateski interesi. suzbijanje ruskog kineskog uticaja plus Sudan). a na sve to dodati sukob Saudijaca i Perzijanaca. udrobilo. žao mi je običnih ljudi, da neko meni sutra kaže jarane tu gdje živiš je Brisano polje, gledao bih da odem glavom bez obzira
6000 djece je poginulo i koliko jos osakaceno? Nema vi ste prave demonkrate
vi ste izgubili kredibilitet, ni djeca u vrtiću vam više ne vjeruju. Poslije ovog u Gazi mislim da će Rusija imati dosta više prijatelja i partnera od SAD posebno u islamskom svijetu.
ovi su gori i od samog izraela, sve je to u njihovoj kuhinji skuhano...isto kao i za ukrainu...smradovi
Vala, govori istinu. Okolne arapske zemlje samo palamudaju. Ovi barem malo zaprijete smrdljivim izraelitima
dajete sve od sebe kako bi tzv Izrael ubijao civile, dajete sve više i više oružja da se genocid nastavlja,
Hahahhahahahahahhahahha
Vidimo da dajete sve od sobe nije laz.. Toliko aviona oruzja , krvavi dolare sve dajete od sebe da stignu u Izrael i budu razlog stradanja hiljada civila . Vratice vam se , ko sa sotonom tikve sadi o glavu mu pucaju.
Da Bog da se o svom jadu zabavili,jadni su oni koje vi pomazete !!!!
Kad ti ovi pomaže znaci da si ga naj..ao
Da, da, vi raditi najviše na uništenju Gaze. Bez vašeg oružja cionisti ne bih imali s čime ubijati djecu, bebe...
100% u pravu. Ni jedna drzava na svijetu ne pomaze ubijanju civila gaze koliko SAD.