Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po dzepu boli najvise i kulturne i nekulturne, bijele ili crne, velike i male, pametne i i one manje pametne, dzep je Tito prevencije.
glup si
Pošto košta HRAKANJE po pločniku uobičajeno u Sarajevu, obližnjoj evropskoj metropoli ?
ovisi koga hrakneš,more bit džaba a more i da glavom platiš
To i nama treba.
Neka talijanska baba bacila opušak na cestu, policajac došao i rekao 300 eura baba. Kaže baba pusti me imam svojih problema. Kad je on na nju skočio, kad je počeo udarati, nedaj ti Bože. Nemojte nikad bacati opuške u Italiji!
onaj ko bi htio da baci u kantu u sar je nema ni na vidiku :P
Kad Makarska isto uvede..
ne bi bošnjo više kročio makarskom :Đ
Ja sam jednom davno (prije rata) vidio kako tip na Alipašinom sa 10. sprata baca radijator sa balkona na travnjak. Valjda mu ga bilo mrsko snositi. A talijani su ko i mi - ko ce meni nesto zabraniti ba - medjutim, kad ti karabinjer napise kaznu mozes samo platiti (ako odmah platis - 20 eura a ako neces onda ti je 250) i potom se zaliti sto opet znaci dodatni trosak. A ako je neko od prisutnih zahtjevao da ugasis a ti to ignorisao i jos ako je tu trudnica ili dijete... zesci prekrsaj.
Što prije rata, idem sipod nebodera od dvadeset spratova kad kraj mene eksplodira kesa sa smećem nakon leta sa dvadesetog sprata.
I kod nas je isto tako, samo ne pisu to u novine. Ja ne znam kad sam vidio smece ili opusak na ulici.
da se der vo u nas uvede-bili ni smo najjjjbogatija zemlja na svijetu
to je zakon a ti isti kad dodzu u bih iz auta bacaju kese smeca znaju da nece biti kaznjeni
Tamo prosječan bošnjo poštuje zakon.