Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce biti mi smo vas samo malo vise zaje.bavali 🤣
Svedi su bili glupi ha ? Jeli to jos uvijek vazi ??
Imaju 3 puta veću smrtnost nego Švabe (na 100.000 stanovnika)
Ovi naucnici sto je vise izucavaju sve manje o koroni znaju.
Ye)ali ste nam majku za sva vremena
hahaha sad ce nas umjesto 14 dana 7 dana hebavati ....
Kod nas to nije bitno jer osoba koja je zarazena ide u izolaciju i prepustena je sebi i jacini organizma. Uopste se neradi ponovno testiranje da se utvrdi prisustvo virusa.
Svakim danom sve manje znaju.
Znači da je Pjanić mogao večeras igrati
Ermin Zec to dokazao 😂😂😂
Studija iz Sigapur je u Maju to rekla, eto i link https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-05-24/covid-19-patients-not-infectious-after-11-days-singapore-study nego kad su britanci onda se pise u tome, ali zakasnili su kao sto su zakasnili sa vakcinom.
mihihihi
Hajmo napolje, kakva korona kakve gluposti.. imali gdje nargila da kresnem...
Situacija lud zbunjen 😂
Synthia bacterium , za vise podataka pitajte google
ovi više ne znaju šta će od sebe...
MAJKO NE VRAĆAM SE! PRODAJ SA TAJOM TO MALO KUČICE PA SE PRESELITE U SARAJEVO MAKAR NA ELIDZU BIĆEMO SARAJLIJE. NISAM DŽABA UČILA I FANFALA GA MENTORU....DAJ NEKE NOVE TAKTIKE TI SI PROŠLA SVEGA ŠIROM BOSNE PONOSNE PA ME MUDRO SAVJETUJ...GDJE DA SE PRIKAČIM MOŽDA NA NEKOG IZ OPĆINE ONI ĆE DJELIT LOPATE? MOŽŽDA ZA POVJERENIKA ZA HUMANU POMOĆ? MAMICE TI ČEŠ SMISLIT NEŠTO A JA ODO KOD FIKRETE SE KUPAT I SPAVAT DA UŠTEDIM 2 KM . POYYYY