Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perzija je to.. kontinuitet državnosti preko 2500 godina.. dalje ne treba objašnjavati
preko 3000 godina
Rastrgali su se kritikujući Izrael... Ma šta radite ...Ali sve tiho niko ništa nije čuo... I kakvo je iskustvo? Svako gleda svoje interese. Ali ima i budala
A ko je Hamasu obezbjedio sirovine za rakete,inženjere itd.?Ovi šute i rade.
katozlatoAE@ Gazu su te rakete skupo koštale. Kinezi imaju jednu poslovicu, ono konj stoji na ulici i neda nikome da prođe. Naiđe hrabar mladić, tijelo mu puca od mišića, neboji se nikoga i pokuša proći a konj ga odalami. Kanije naiđe kungfu majstor, taj se nikome nesklanja, iza njega velike borbe, isto pokuša proći ali konj ga odalami. Kasnije neiđe jedan stariji gospodin, nisu to mišići više, vidi konja i čekao tako dugo dok se konj nije sklonio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možeš žrtvovati sve osim naroda. Ali džaba govoriti. Android će sve to riješiti.
Oko 40 godina ih iscrpljuju ratovima i sankcijama i opet opstaju i idu naprijed da im moraju ubijati naučnike. Šta bi tek napravili da im ukinu sankcije i budu ravnopravni npr. Njemačkoj.
Iran je najispravniji od svih arapagosa.Prepustiti Iranu da vodi vjerska pitanja....za nepunih godinu dana niko vise ne bi imao primjedbe na radikalce.
Ne razumijem zasto bi Iran uopste vise trazio bilo kakav sporazum. Potpisali ste prosli put, pa fasista Trump bez ikakve osnove po naredjenju svoj cionistickih vlasnika ga prekinu. Izrael sabotira postrojenja i prijete da ce vas unistiti, z*jebite sve i napravite nuklearku. Pakistan je tako postupio i vise Indijski cigani ne prave probleme
@Mostar ma stipu Ga..Ostao duzan turu Komsicu i ovaj Ga citav zivot drzi na vodi i hljebu.Ponekad mu dopusti da poljubi sveti zeleni ljiljan i to je to.Svima dobro.