Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desi se.
U Bosni nebi moglo. Nemamo aviona. Nijednog.
Desi se pustinjskim pacovima.
Udjose u avion, i ovaj ga pita a za sta sluzi ova rucka? Kaze drugi, povuci pa cemo vidjeti.
Avijacija im očito nije jača strana, nek se drže raketa.
Bas zalosno!
Iranu je potonio najveći ratni brod. Sve bilo uzaludno. Nemaju fondova kao SA za modernizaciju društva i ekonomije, a svjetska potražnja za naftom će pasti do 2030 i do 15%. Ne samo Iran, nego i Rusija, Irak, Sirija,...
RiP. ali ne mogu se oteti utisku ovo mi izgleda kao u crtanom filmu!?!?!
A lipo sam rekao ne diraj u dugmad ništa od tog ne znate
Nije zvaka za seljaka (kozoheba)
neznaju engleski..
Hoce to ka barneš pogrešnu puljku. Moj komšo Hamid kupio mercedes u dojčland. 120.000 ojro. Pretisno puljku SOS. Došla tri helikoptera i kordon policije. Sad mora prodati mercedes da plati racun. Istuko ženu Šefiku jer ga pitala Hamide kak'a je ovo crvena puljka.
znaci opet izrael kriv
tako je to kad pređeš s kamile na avion.
I ovi bi ratovali s Izeaelom. Prosle godine su slucajno oborili svoj avion.
Ne bi oni tako ratovali sa Izraelom. Hezbolah ima arsenal raketa u stotinama hiljada među kojima su stotine visokosofisticiranih koje ne može izdržati 'željezni štit'. Kada Hamasove kanalizacione cijevi ručne izrade su nedavno ga oštetile za 20%, šta bi uradile ove. Iran je prisutan i u Siriji na granici Izraela što daleko više muči Izrael.
Čak postoji misija u video igri Hitman ,identičan scenario.