Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi, Bošnjaci, smo uz Iran 100% 🇮🇷❤️⚜️
ne sumnjam da jeste. Kao sto bi bili uz Turke da napadnu Grcku. ali ironija je ta da ste lavovi samo na klixu. kad je lova i posao u pitanju, svaki od vas bi sutra u EUR/SAD/Izrael a ne Tursku a kamoli Iran. zato vas srbi i hrvati i ne vole jer ste vjecni suncokreti.
naravno brate podrska Iranu 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mic po mic Izrael nestaje! Svak čast Iranu, ovako izgleda ozbiljna država.
Važi, rusopatofilu
@Nemanjic, ima Iran ako ništa hemijsko, a vjerovatno i prljavu nuklearnu bombu. Dokazali su da mogu probiti raketni štit i pogoditi raketama ciljeve u Izraelu plus sada znaju kako radi izraelska proturaketni odbrana. Ti saveznici su ovaj put ispucali sve što su i imali i rakete su opet prošle. Sve što Iran treba je zavrnuti pravu bojevu glavu na raketu, pritisnuti dugme i proučiti Kelime i Šehadet!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA KOJI STE IZMIŠLENI BOŠNJACI TOKMAKI I NEZNALICE. IZRAEL JE ATOMSKA SILA SAMO TO KRIJE, UZ TO AMERIKA JE UZ NJIH.VI IZMIŠLJENI MISLITE DA JE IRAN JAČI OD IZRAELA DUBOKO STE POGRIJEŠILI.
Znači ovo je bilo isipavanje pulsa da vide kako im odbrana radi.
Par profila botova bosanskih konvertita sijjetina koji ionako veze nemaju o vjeri dodju smaraju sa nekakvim podrskama. Kakav iran i njihovi napadi. Fanatici lozionicari, furaci. To nepismen njihov narod voli. Ko god se razumije u napade, zna da napada nije ni bilo, nego dogovor sa izraelom da ce poslat corke u toliko sati i minuta kako bi imali opravdanje svom narodu da su im ko fol zaprijetili. Nigdje zrtava, nigdje rusevina, nijedan prozor slupan, od silnih letjelica 🤣
Ne bih rekla sa je par profila, s obzirom da dobivaju po stotine lajkova. Je li ti krivo sto narod ne slusa propale price youtube daija koji pare dobivaju iz Saudije? Saudija, Jordan i emirati presrecu rakete koje lete prema Izraelu. To je vas domet. Nema veze ni cije su rakete apsolutno, to pokazuje na coju ste se stranu stavili. Ili si uz muslimanski Iran ili cionisticki Izrael. Trece nema
Osramotio ih Iran pred citavim svijetom. Prvi put da jedna drzava sa svoje teritorije gadja cionisticki entitet koji se toliko uzoholio i uhinjio da mu niko nista ne smje. Led je probijen. Gadjali su ih sa 300 letjelica, ispraznili privvazdusnu odbranu, pogodili 2 zracne baze. Sljedeci put samo posalju 3x vise dronova, protivvazdusna ce biti prazna a onda mogu rahat ici rakete. Samo naivni ne vide kakav je ovo historijski momenat bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka mu cast za govor, tako se to radi ponizi protivnika i upozori ga da svaki sledeci pokusaj ide fasung po njusci
Nedajte na sebe Iran. Misli Izrael što ima leđa Ameriku, Veliku Britaniju i EU da mogu svakog šamarati. Ima Iran leđa Rusija, Kina, Indija. Zapad samo izaziva traže treći svjetski rat protiv istoka.
Samo da se sjetim najmilijih u redakciji klix
Mislim da Iran ima nuklearku
Bolje je ne likovati i sto prije ugasit pozar, naci neko mirovno rjesenje, Palestini dati drzavotvornost i da se pokusaju smiriti strasti, jer u protivnom ode sve u haous.
Izraelci kad napadnu bude ljudskih zrtava rusevina iran kad napadne nema zrtava niti sta uspiju srusit kad židovi udarr nice civilnih i drugih zrtava iran ce uzvratit al da ne osteti da se ne naljute saveznici izraela
Iranci.....nahebali ste
Svijet nakon puno godina stoji uz Iran!!!
hoćete li im najaviti napad 3 dana prije
tako se uvijek pravio i trebao bi se praviti napad. današnje “zapadne vrijednosti” i cionizam svoj uspjeh vide u što većem ubijanju civila - pa im je to teško objasniti.
ko god da je protiv zidova mi smo s njime
da nije bilo Irana ne bi bilo ni Bosne, samo to ne znaju sadašnji novopečeni analitičari i trojkaši koji su bili svakako dezerteri
Podrska Izrealu i Iranu
Ne, nego ćemo napraviti još bolji Iran sebi ovdje akobogda, pa kome ne godi nek se seli