Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kakva nagrada za krsenje zakona a bolesne prljave Eu
Nit valja Evrops , nit Iran … prepucavanje a mrtva glava pala. Mira nema ni na drugom svijetu ni od jednih ni od drugih .
Po pitanju Mahse Amini, pored onog snimka nadzornih kamera u stanici, iz kojih je vise nego jasno da je djevojka kolabirala bez da ju je iko dotakao i svjedocenja iranskih doktora, imate i svjedocenje tzv. antirezimskog, promonarhistickog, neurologa Shahrama Makouia, koji zivi i radi u SAD, u kojem covjek potvrdjuje da nije vidio apsolutno nista ozbiljno na skenu Mahsine glave: https://x.com/geertjezahra/status/1710201139331797161?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Licemjerna EU
V. Britanija je decenijama, možda i cijeli vijek, iskorištavala Iran. Sada bi EU uvodila ‘demokratiju’… sve je to politila i interes. Najmanje ima veze sa tzv. ‘ljudskim pravima’, kija jesu narušena u toj lijepoj zemlji.
Evropski parlament priprema 20 hiljada plaketa radi torture i ubistva palestinskih civila. Pitam se hocu li ikad to procitat ili ljudski zivoti imaju razlicite skale vrednovanja.
Kakva debilna država, jadne žene tamo, zarad religije i imaginarnih uvjerenja ubijaju kćerke, sestre, kakvo poremećeno rezonovanje islama, ko kaže da žena MORA da nosi maramu hidžab, to je na volju ženi. Iskompleksirani muškarci su ovo nametnuli.
Ma nema, sve ih nogama ugazise, ako vjerujemo cionistickoj propagandi: https://x.com/avamvria/status/1677286497727201281?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Koliko je Zapd briga za muslimansku djecu vidimo u Gazi. A ovo sto porzavaju u Iranu zene to je samo u funkciji negativne propagande o islamu a ne iz iskrene zelje da pomognu muslimanima.
Nagrada je djevojci za hrabrost, a rat je nešto drugo, uplitanje u rat je rizik za, svijet, a da je, Izrael fašistička zemlja pokazao je, sada, a i taj Iran koji ubija svoje građanke ništa nije bolji od zapada, čak gori.
Sta rec, Iran je opste poznata demokratska zemlja. Nema sanse da se ovo desi. Garant je klix pogrijesio😁
@planetvenera Amerika i Evropa su za Iran izmislili pojam demokratije. Ja ne znam da u Evropi i Americi ubijaju ili zatvaraju nekoga sto je druge seksualnosti, niti primoravaju zene da se pokriju. Glup ti primjer za Gazu i tako to...