Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simboličan čin ali su 100% u pravu
Nedostaje ti konjakovic, njiva, forto, bake na tom spisku ili su oni tvoji
Bidena u hag zajedno s njim
A tek Putina, a treba i Erdogana.
Bravo Španci!!!! Od samog početka ste na pravoj strani. Tako to rade pravični zapadnjaci. 👍👍👍👍👍
Bravo
100% u pravu
Ali ovdje svi vole desnicare. Non stop ih velicaju u komentarima.
Da ništa drugo nije uradio sadašnje stanje u bolnici Šifa u Gazi ne dovoljno da se zatvora nikad ne riješi.
Njemacka,Austrija,Danska,Svedska br1 neprijatelj muslimanima a najvise nas ima tamo i najvise od muslimana imaju oni koristi,da nema jeftine radne snage i da nema izbjeglica za koje dobijaju ogromne novce od svjetske banke bili bi poput Balkana bijeda lijena
Ma vi ste tamo zato što vas mrze. Heheheh
A oni svi tamo otisli da pomognu Svedskoj, Danskoj, Njemackoj i Austriji, a ne zbog sebe? Kakva ti je to prica, Balkan je bijeda zbog inata, i pogani u ljudima, grozni smo.
koliko god simbolićno bilo BRAVO! Neka se cuje glas razuma. Svim dzelatima treba suditi bez obzira ko su i sta su jer su ubice ljudskog roda!
Drugi rašo
I bidena obavezno
Ima nade, kad čovjek vidi da ima ovako važnih i hrabrih osoba koja su na strani pravde. Moramo suditi pravedno, bez obzira o kome se radi.
ne samo on, svi oni piloti koji su gađali i dan danas gađaju bolnice, škole, džamije, crkve, izbjegličke kampove itd. plus oficiri IDF -a
Ako se sudilo za Srebrenicu ne vidim razloga da se ovom uber genocidu ne sudi.
A bolesni zapad i njihova takozvana demokratija i ljudska prava , samo neka je pomene nekada u buducnosti, ti bolesnici koji gledaju genocid uzivo a navijaju.. sram I stid neka ih i njih ce kazna kad tad stici
Svaka cast zeno!! Kad miliona arapa nece pomaknuti prst da bi pomogli braci nadje se uvijek neko dovoljno hrabar da ucini nesto. Koja sramota muslimanska. Pokazali su se opet i po ko zna koji put najveci ljigavci i kukavice.
Genocid barbarskih razmjera. Sticice njih i njihove familije plac majki I djece Gaze i Palestine kad tad...
Hoce hoce, kako nece... evo stize ih preko 70 godina