Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije incko otisao u iran samo je kod incka covjek sa americke crne liste mogao postati predsjednik
A jel su to Amerika i njeni interesi Bogom dani da se po njima sve ravna i meri? Samo dokaz gde počinju naša politička, a bojim se, i neka druga mimoilaženja....
Iran je pod američkim sankcijama 40 godina, još od Homeinija. Narodu se ništa ne mijenja pa su izabrali ko im je draži ne kalkulišući kako će se to dopasti licemjernoj politici velikih.
Zato i jesu vukojebina i ostat ce vukojebina
Ako Bog da ima da ih USA i Israel sprže sa par nuklearnih. Koja bi to show bio,ali pošteno govoreći zaslužili su.
A sto su zaslužili tupsone, jesu nekog napali, vode ratove po svijetu ?
Mi takvog "posmatraca" imamo vec 2 godine. Kasnis Irane moj
Trebala bi BIH graditi specijalne veze sa Iranom ali ne smije od islamofoba USA
Toliko prelijepa zemlja sa toliko fascinantne historije i kulture da ostane ovako zatucana… tuga
Sta treba , da Amerika uvede demokratske principe kao u Libiji i sl.
Interesantno je, smiješno je, za Bogu plakati je činjenica da su se Iranci borili u BiH rotiv Srba a da prvi od Srba Milorad Dodik bude na istoj listi sa njima???????? Kako on to da objesni srbima??
Da nije dobar za svoj narod ne bi se nalazio. Hezbolah mrzi Izrael i na crnoj je listi Huti iz Jemena suprostavljaju se agresiji i na crnoj su Iran ne da amerima pardona i na crnoj su Ko god se odupre americi nalazi se na crnoj A Izrael koji ubija sve redom on nije na crnoj, on je strateski saveznik
Imamo i mi konja za utrku.
svi oni su vec otprie bili direktori banaka, vrhovne sudie itd, tak da vec su nagrnuli milijarde a ti narode napaceni mu ucini uslugu pa jos glasaj da se nakrade
Digitalna revolucija i elektropogoni će izazvati najveću krizu koja je dosad poznata. Ko se nada još nafti biće to prazna nada. Rusija, Iran, Sirija, Irak skoro da nemaju više prilike za priključiti se promjenama.
Elektropogoni? U SAD i Kini vozi 500 miliona automobila, ni 1% su električni. Nema baterija dovoljno jer nema litija dovoljno, nema kobalta dovoljno, nema REE dovoljno da se zadovolji potražnja. Ni blizu potreba. Kada se pronađu nove tehnologije za baterije, onda da. Do tada - benzin i plin.
I kod nas je isto 😂😂😂😂
Čim je na američkoj crnoj listi, znači da valja.
Zaboli li ga ona stvar ispod džube 😂😂😂
Iran, jedina nezavisna muslimanska drzava.
Iran ❤️
Smrt Iranu !!! ajmo sada minuse bošnje