Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imati mogućnost da vojno kontroliras nebo za razliku od nacija koje i ne znaju šta im leti iznad glave . Neko se bori a neko robuje stranom okupatoru i još uživa dok dupe prodaje.
To ti o sebi pričaš odmah sam pogodio
"Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović izjavio je da niski prelet američkih bombardera iznad bh. gradova podržava 70% gradjana. Preletanje bombardera su sa brda Grdolj ispratili i član Predsjedništva BiH Željko Komšić, ministar odbrane BiH Zukan Helez. Komšić je dodao da se nadao da će bit još bučnije."
Sve će to američki robovi pardon porezni obveznici platiti
Иха!!! Закуцала се ракета у дрон, као Дарко у болешњака.
Jado jadni. hahahaha
I SAD OVE KRHOTINE DAJU RUSIMA ILI KINEZIMA A ONI IM PLATE NOVIM RAKETAMA. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Mashaallah ❤️
Kako sad objasniti da kako nam prikazuju zemlja gdje se umire od gladi raspolaže tehnologijom i obučenim ljudstvom da skida američke dronove?
Paše li onaj BSI iz letjelice za Peugeota ima par dana me zajebava pa da mi ga pošalju brzom poštom?
Hahahahaha, dobar si. Djaba, opet ga moras reprogramirati 🤣
"Дјаба"!!!??? Дјаба, дјаба Дууууу! Махалахахахахахаха!
nama ove hute predstavljaju kao divljake iz pustinje, a oni skinu ovo tehnolosko cudo, za koje mislim ni rusi nisu skinuli od pocetka rata u ukrajini...
Vidis li da je klip iz metal gear solida, sneake, sneakeeee
A zar nisu divljaci? Jesi li čuo kako urliče?
Najvece klimatske promjene se dešavaju zahvaljujući amerima odnoso USA . Ovo sa el autima je samo kap u moru.
Na kakve se kretenluke bacaju pare, pola planete gladno. fuj
Poznata hrpa željeza