Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, a gdje se nalazi Zapad sa mainstream media ispiranjem mozga, terorom koji provodi leftardska masinerija finansirana od megakonpanija, po cemu su to oni bolji od Kine? Osim deklarativno. Kina im stoji na putu pa zaduze isprdak zvani HRW da nablati tu zemlju, a poslusnici poput kliksa to moraju prenijeti jer su zato placeni
Kad srbi nekome pricaju o demokratiji
eto ti znas sta je demokratija, a slavio si kad je ISIL glave skidao pred kamerama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prosto nevjerovatni zakljucci organizacije sa sjedistem u SAD 🤣
Kina je olicenje dobra i uspjeha, i zastite ljudskih prava, hajde tamo ukradi ili ubij pa da vidis.....
Politicari u Srbiji Kineze zovu braca, a u Hrvatskoj i BiH politicari su s Kinom veliki prijatelji.Sta nam to govori? Pa balkanski desnicari vole diktatorske rezime.
@ Muzaferi Evo smrdo genocidni kenjas na portalu iz federa c ije, svakodnedno prosipas mrznju i nisi banovan.Pas
Mislim da je to momentalno USA
Ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe. Postoji li probosanski portal da se prebacimo. Ovaj je postao prohrvatski ono otvoreno.
Sumnjiv mi je ovaj Klix sa svim ovim komentarima i plusevima. Nema logike.
BiH je najgora u Evropi. Sve drzave pomažu svoje građane u ovom covid ludilu a naša vlast neda ni djeci i nezaposlenim,najugroženijem sloju društva
pitajte sda kakva je kina, drzavu su predali kini,ali bogami neko ce debelo povuc macka za rep za blok 7 i za 4g mrezu
Idioti.