Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hillary, ti si blizu izjednačavanja...nit' muškarac nit' žena...
ma nekakva je pasivna, više yin😂😂😂
za nju je Željko Cvijanović yang...😂😂😂
Hoće da budu ravnopravne sa muškarcima. Ok, počnite od najjednostavnije stvari, a to je zamjena sijalice. Onda se trebaju pustiti više komentara "neću ja to, ja sam žensko". Ravnopravnost, ona prava, predstavlja jaku i samopouzdanu ženu koja stvari radi sama uz podršku (ali ne i pomoć partnera, ako ne postoji potreba za istom), gdje će je on poštovati zbog toga. Ali ne, ove žene kukaju i žale se a istovremeno hoće da budu predsjednice. Kako su počeli ovi pokreti za ravnopravnost, nikad više razvoda nije bilo. Destruktivno djeluju na društvo. Na zapadu optuže muškarca za nasilje, kako bi se jebale sa drugim, a on bez ikakve šanse za odbranu završi u zatvoru. Pa onda i djeca koju ne može ni da vidi, a kamo li da provede vrijeme s njima. Sreća pa to kod nas još nije zavladalo, jer su naše žene normalne i ne puše ove glupe priče. Šta više, Hilary se zalaže za ravnopravnost u jebenoj americi. Šta je sa Indije, afričkih država itd gdje je to stvarno potrebno? Koje licemjerje.
Vise povrsne gluposti na jednom mjestu tesko je naci. Srecom pa se takve kao tebe to ne pita, vec samo zene. Nadam se da ce i zene na nasim podrucjima doci sebi, mislim to je pitanje vremena. Btw, ja ne sam da sam zamjenila x puta sijalicu, nego sam i cijelu lampu montirala, cudo jedno velike li nauke xD Tako ti to kad prije braka zivis sam, naucis sve i nisi pod maminom suknjom, vec samostalna osoba, sto ocito fali nasim mladim ljudima.
Nije to površno, već je to problem današnjice. Ja nisam protiv toga da žena bude ravnopravna, već me ovi ultra feministički pokreti nerviraju. Ničemu ne koriste, već samo prave još veće probleme. Pa jbt pozivaju se na zlostavljanje od strane muškaraca, mrze muškarce i idu protiv tog istog sistema (patrijarhalnog) koji njih održava i finansira. Koji je to "zlostavljač" koji, bukvalno, održava svoje "žrtve"? Licemjerje da ne može biti veće. Najveća greška muškaraca kroz vijekove je što nisu dopuštali ženama da same riješe svoje probleme, inače sada ne bi ni postojali ovi pokreti, jer bi već vladala ravnopravnost. Dobro, blago tebi za sijalicu, to je samo bio jedan bezveze primjer. A vjeruj mi, dosta je žena koji to ne bi uradile, jer su, eto, žene. Super za tebe za sijalice i to je bio bezveze primjer i nije neka nauka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma muka mi je vise od ovih zena koje hoce da se ravnopravno tretiraju kao muskarci!!!!!! Same su sebi toliko obaveza natovarile da vise ne mogu nista stici, niti mogu biti dobre domacice, niti majke, niti sposobne i skoncentrisane na posao, niti supruge....A sve hoce neku ravnopravnost a zna se od vajkada sta i kako je Bog ostavio!!!!! Ne govorim da je zena samo za kuce i da stanca djecu, ali zasto se guraju da obavljaju jednake poslove kao i muskarci i sta zele dokazati???? Da moze biti poslovna zena, zaradjivati svoj dinar....Bravo im ga, zato docekaju starost same, bolesne i tuzne. Zensko sam, ali me fkt vise nerviraju sa tim izjednacavanjem, kad ni same vise ne znaju sta hoce!!!!!! -_____-
Ima nas razlicitih, ti ostani ovisna o muskarcu, al' nemoj cmizdrit kad ti krene nizbrdo. Ja uvijek imam slobodu izbora i moju sigurnost kako god bilo u buducnosti sa mojim brakom. Inace ravnopravnost nije preuzimanje svih obaveza na sebe, vec djeljenje istih, da bi se iste osobe mogle ostvariti na vise podrucja. Vec nekako kad muskarac ovakav komentar napise, ali kad ga zena bubne, e to je vec vrijedno zaljenja.
Što je vrijedno žaljenja? Pa po prirodi žene često ne znaju šta hoće. Muškarci su izgradili svijet, imali najveće genije kroz historiju, planirali i implementirali mnoge projekte, od piramida pa na dalje. To je po prirodi tako. Napravi eksperiment - Zatvori 10 žena i 10 muškaraca u odvojenim sobama i zaključaj ih na nekoliko sati. Muškarci će se zezati, kulirati i planirati zajedno. Kod žena, evo moja glava ako se ne bi posvađale, napravile klanove po 2-3 itd. Upravo iz tog razloga muškarci vladaju svijetom, a isfrustriranim i iskompleksiranim ženama to smeta. Normalnim ženama sigurno ne smeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovi hoce od zene da naprave muskarca ludjaci
Moze li mi neko reci sta fali zenama danas? Kakva prava? Po cemu su to one neravnopravne sa muskarcima? Jesam ja lud il sta..
Hillary pa ne moze niko tebi pusit kurac
hillary sta ti imas pricati o ravnopravnosti kad si po moci iznad skoro svih
Treba preci put koji je prešla Monika Levinski...
Istina je da u politici nema puno zena, i ono sto ima pitanje je jel musko ili zensko
LJUBOMORNI STVOROVI,ZAŠTO NISTE NAPISALI DA JE NA TOJ GODIŠNJOJ SJEDNICI BILA I HRVATSKA PREDSJEDNICA KOLINDA .
nisi dosla kada sam te zvao....(saban s.)
hej Hillary treba tebi lijepe metarice haman, pa da te izjednače, onda ne bi pričala nista jebemlite
-Piši propalo.
Za jednakost crnaca i bijelaca treba prevalit još velik put...