Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zabrinutosti zbog erozije demokratskih kontrola i ravnoteže." - Poljaci i demokratija, nidje veze. Tusk je doveo sve sto je mogao skupiti na ovaj miting ali desnica ce ih opet pomesti. Narod ovima na vlasti zamjera pad standarda, a pocela su i kolebanja zbog Ukrajine jer ljudi vide da je otislo predaleko, medjutim sve ostalo, pogotovo tvrdu imigracionu politiku, potpuno podrzavaju. Bez kradje, kao upravo u Slovackoj, opozicija nece preci 35%.
Narodu Dojadilo vise !
Poljaci, normalan i cestit narod, bar ovi koje sam upozno. Mi kukamo na svoje susjede i komsije, a zamisli da zivis izmedju Rusa i Svabe.
Hahahahah normalan I cestit narod DEEEEFINTIVNO nisu. Poljak ce rodjenu mater da zajebe samo da ne radi... A ludi su toliko da ne hebu zivu silu I zakone.
E ne znam kakve si ti upoznavao, a klosarije ima u svim narodima. Ja pricam o prosjecnim, porodicnim ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poljaci veci nacionalisti od komsija nam
Uvertira za treći svjetski ...Ovako to dolazi polahko i korak po korak
Koga EU sve drzi Madjarska,Bugarska,Rumunija ,Poljska...sve siledzije ,najgori prema zenama na cijelom svijetu i najveci rasisiti na cijelom svijetu...pametnom dosta da je EU i Zapad jedna velika prevara....samo biznis ,primit ce i srbiju u EU zbog finih ruda koje im trebaju...