Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je zemlja bosanska progutala ovakvih ultraša.. Šta je poenta gornje konstatacije, samo pod zemlju s njima!
Turčine, Ne vjerujem u njihovu priču. Neonacisti-a sjede im u parlamentu. Ne drži priča vodu.
Prije mi se čini (meščini) da je trenutna situacija u Grčkoj pogodna za okretanje biračkog tijela desnici, a onda nema para od Angele... E da se to preduhitri, pohvataj sve desničare, pozatvaraj i osudi jer su "psovali kralja i državu" a mislim da sad slijedi i marginalizacija pa i zabrana stranke (ako im ne raskupusaju članstvo skroz)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka dođu kod nas, ovdje je dozvoljeno ispoljavanje svih oblika nacizma, fašizma i fundamentalizma, bez ikakvih posljedica.
Nicija nije do zore .....
da zna zoraaa da zna zoraaaaaaa,koga nocas....
Grci, cigani, bili, i uvijek ce ostati!