Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj se sjeća i sarajevskog atentata
umro al nisu mu javili
Ježim se na riječ filantrop
Kako vas nije stid prenositi ovo smeće bez osude. Senilni idiot Soroš poredi Budimpeštu 1944 i Sarajevo. U Budimpešti 1944. godine u okruženju su bile mađarska nacistička vlada i njene nacističke formacije potpomognute njemačkom nacističkom vojskom (između ostalog dvije SS divizije) držeći stanovništvo kao štit i čineći strašne zločine nad njima. On izjednačava ovo sa stradanjem Sarajveva, a vi ga veličate. Sram vas bilo!!!!!! #RadioSarajevo #klix
SOROS JE NEPRIJATELJ COVJECANSTVA, STARI POKVARENI LAZOV.
Nemojte ti i tebi slicni pricat majku vam otrovnu hebem...izdahni mamu ti 200 godina imas daj mira svijetu goVno masonsko sto je jada i problema na dunjaluku od vas je !
Samo sto ste se sad svi digli a kad su bili u pitanju muslimanski zivoti niste k....m maknuli!
Cudo Bosanskog otpora na daleko su culo.A pogotovo 95 kad se oslobadjala Bosna.Rece svijet stop ili cemo vas bombardovat.
Svi koji pljujete po Sorosu, zapamtite, to je jedini čovjek koji se suprotstavio Masonskoj organizaciji za uništavanje svijeta kroz ratove, genocide i recesijskim krizama. Ovaj je razlog zbog čega neće doći do novog svjetskog poretka.
Zar ovaj reptil nije crko?
4 godine opsade nije malo
Hvala Bogu pa Bosnjaci nisu opkoljivali gradove i granatirali, ubijali civilnu nejac.
A gdje je to i koji je grad bio opkoljen od strane Bosnjaka? I nije te sramota objaviti takvu laz. Da nije Dubrovnik, Vukovar, Sarajevo, Srebrenica, Bihac? Mislili ste ko i Rusi neki blic krigom i ubijanjem koje ste uradili u Istocnoj Bosni zavrsiti rat za par mjeseci. A onda kad ste dobili dijelom nazad pokusavate izjednaciti zlocine.
Iz ove glavice je dosta zla poteklo, i korona i sad ovaj rat, koji moze lako da preraste u nuklearni
Ovaj soros je najveće zlo čovječanstva...
Ni blizu Milosevica, Sheshelja, Putina, Karadzica, Mladica, Dodika, Vucica, Covica i ostale ekipe. I tolikih ratnih zlocinaca - srpskih generala i ekipe iz UZP-a, plus sve one ubice iz Hrvatske ala Norac, Ivo MIro Jelic, Glavas, Mercep i slicni.
Odbij Sotono!!!
Momak, prestani malo da gledas teorije zavjera. Mozda nesto i naucis. Teorije zavjera su dovele do tog da mrzimo ljude koji su nama pomagali, mrzimo ih jer su se suprostavili nekom u SAD-u. Jadno!
Teorija zavjere je teorija samo ako se zavjera nije desila. Ne gledam teorije zavjere, nego zivim po casnom Kur'anu. Nama nije niko pomogao u ratu osim Irana, a zapad nam je zabio noz u ledja pa im vjerujete i dalje. Zar nije licemjerno sto se ne bunimo kada su u pitanju Palestina i Jemen, a kao placemo za Ukrajinu?! Sram nas bilo sto se muslimanima nazivamo a pijemo i bludnicimo gore nego kjafiri
Zanimljivo je kako se ljudi kso Soroš pokušavaju prikazati kao negativci a sjećam se da nam je donirao odjednom 50 miliona.
Soroš je stao na zulj republikancima, zato se svasta o njemu prica. Pogledajte odakle dolazi vecina teorije zavjera. Jadno je da bosnjaci vjeruju svemu sto procitaju i cak mrze ljude koji su nam pomagali
Pozdrav prijatelju Bosne!
Ovaj covjek je finansirao kulturu u BiH za vrijeme agresije, mnoge knjige, filmovi i predstave ne bi postojali da nije njegova fondacija podrzala