Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legitiman samo u FBiH, u RS i ne smije otici. Kako samo tolerisu laktaskog vepra to je ludilo. Kolika je samo mrznja prema muslimanima od ovog zapada da je ni sakriti ne mogu
e moj jadniča ne tolerišu nego ih on ne doživljava. prolem je što si ti navikao da ti viskori predstavnik radi šta je tebi u interesu protiv drugih pa kad se to okrene tui pištiš. kako si podržavao ešdauna podržavaj i ovog :D
Ovaj je doveo u pitanje i plaćanje pretplate Javnom servisu - i tu je bok uz bok Dodiku. Uzor mu Trump, a ovce - građani Zenice.
U pravu je Fudo!!
Ne mogu ovog tipa smisliti ali je potpuno u pravu
Šta klixe, ne smijete protiv EU, cenzurišete komentar, i vas uslovili šta se smije kao i sve u državi, u pravu je Dodik kad ne reaguju, vidi može mu se
Šta je klixe, ne smijete protiv EU
Eno u Mostaru antifašistima ne dozvoljavaju povorku da odu kroz "ujedinjeni grad" do partizanskog spomen-obilježja koje inače planski devastiraju i žele da ga uklone. Neka Gargamelov štiftung odlikuje Čovića, odmah nakon priznanja njemačkim nacističkim pilotima.
Valjalo bi da podijeli i kakve poklone Ultrasima za njihovo veličanje Hitlera, skandiranje Benitu Musoliniju, urlanje Za dom spremni i ostali repertoar. Bio bi red da im sad prije 14 februara podijeli Vermahtove uniforme pa da tako dočekuju stare partizane, a onda da se kao čovjek izgotivi sa njima, Čovićem i ostalim HDZ-ovcima 10 aprila za navodni "rođendan" Zrinjskog, u stvarnosti obilježavanje za Osnivanje NDH 1941.
Je li to karo Fudo skonto da se svom ratnom drugu pridruži i da je komunizam bio u pravu, nismo se mi potukli već su nas dušmani o to ovi vanjski natjerali, a prve koje treba otjerati jer ih je manje su Hrvati?
Fudo Ko da su ga sad ispod rusevina izvadili
Legitimni Visoki predstavnik Hrvata i nikog vise. Dodoik ga ne ferma, a o Bosnjake se zestoko ogrijesio podrzavajuci Covica i suteci na Dodika.
Koliko je pisano tad I koliko je shvaceno ovaj je I doveden od Hrvatske da zavrsi posao za Hrvate I to mu je jedini cilj e sad Dodik ga je odmah odbacio da mu ne bi dirao u Rs sto ovaj očito I ne smije dok su Bosnjaci ćutali a da su ga I srbi I bosnjaci odbili pre nego je uopste I preuzeo funkciju morao bi zapad dovesti boljeg
Podrška za Fudu!!!
Omrzla mi Zenica i Zenicani ,ne mogu shvatiti da ovakvog ljigavca ,kleptomana ,lazova ,biraju fuj
to Dodik od kad radi
Ovaj jeste dilajla ali za neke stvari je u pravu!
Ne briši.To su i mediji potvrđivale samo je trebalo povezati tupani. Poslije posjete Dodiku Lukašenko je otišao kod ruskofilke Merkalove i ona poslala svog poslušnika dotada najnesposobnijeg ministra ,To je i sam po dolasku izjavio na TV kaže mene je lično Merkalova poslala .Poznat je u NJemačkoj jer se ovaj švabo zalagao za rehabilitaciju fašista. Dodik glumi da nije za njega zato Shmit ide često kod Vučića i tako kontaktira sa Dodikom.
Kasumovići su najvećem broju Hrvati, dobrim dijelom iz okolice Gospića, a u manjem broju su i Bošnjaci (iz tuzlanskoga kraja, BiH). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u okolici Gospića. U naseljima Klenovac i Mezinovac u okolici Gospića svaki peti stanovnik prezivao se Kasumović.(izvor Acta Croatica)
Joj seljačine...pa zar Zenica nema boljeg od ovog konja jbt...