Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovo nije teroristički napad??
Psihijatriski slucaj prije svega. Svugdje imamo takvih. Svakako niko ne negira da je napad iz mrznje i da je teroristicki sam po sebi kao takav. Gdje ti vidis da Francuska negira "teroristicki" iz djela. Samo sto Europa ima politiku da ne velica terorizam kroz medije... odnosno da im ne daje mjesto u medijima. Nebitan i bolestan covjek kao i svaki drugi terorist. Sto manje im se daje paznje to bolje. Samo kad se o njemu ovako prica on je postigao svoj cilj.
Želio bih samo da podsjetim na razliku između rasističkog zločina i terorističkog akta :razlika je u tome da li se pridržavate političke ideologije ili ne. Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja radi usađivanja straha, s namjerom zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su politički, vjerski ili ideološki. Ovaj se odmah izjasnio kao rasista i obzirom da nije imao pomagača ni ti ideološki cilj ovo ne može biti terorizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi kurdi sthoka najveca…
Razumljiva je mrznja prema migrantima i strancima. Unistise Evropu kriminalom kozojebi. Saucesce porodicama stradalih ovo su bili normalni ljudi.
Sad ce marokanci I alzirci u zatvoru bulju da mu rašteluju.
Velika većina ljudi u koje ovakvi socijalni slučajevi i većinom kriminalci od migranata dođu, gaje iste skrivene osjećaje. Većina ih mrzi migrante jer su neasimilirana neobrazovana horda na socijali koje ne možeš klulturološki emacipovati. Samo je pitanje dana kad će novi ovakav slučaj.
ovo bi bilo isto kad bi stranac ubijo nekog bjelog francuza, svi francuzi se dignu na noge protiv svi stranaca. neracunljiv potez od strane ovi kurda.
Podli napad, samo nek nije terorizam. Terorizam je rezervisan za Kurde i naturalizovane francuze.
Adolfe, vrati se.
Francuzi, Njemci i Šveđani su se žestoko za*ebali glede migrantske politike. Samo je pitanje vremena kad će se dići i protjerati ih napolje. Čast izuzetcima koji rade.
Da je pravosuđe radilo svoj posao, ne bi došlo do ovoga
Ne znam koga je ovo šokiralo, rasizam je opsteprisutan na Zapadu. Džaba snimaju serije i filmove u kojima slave različitosti. Evropske vrijednosti su to, heej.