Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smiju? Boje li se Dodika?
Franski avioni su bili milosrdno anđeoski brutalni😉 NE bio u kozi Ruskom faktoru u BiH
Na nama svi nešto treniraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
JNA je letila sa Migovima, Orlovima, Galebovima, pa svo silno artiljerisko naoruzanje , pa tenkovi, pa pjesadija…i to sve protiv golorukog naroda….e to je junastvo koje je krasilo srž jedne armije
Mrš iz BiH, kavgaši
Dakle slijedeci izvodjaci radova od strane NATA su francuzi? USA im dala tender😂.
Bugari,rumuni jadna nam majka ako nas oni budu "cuvali"bit će nam gore nego sa holanđanima.Francuzi se sami javili da nadlijeću,sumnjivo do bola.Sjetite se kako su se ponašali u prošlom ratu i sad bi mogli biti samo pokriće i skrivanje dešavanja u Bosni.Samo ameri ovoj kur.i evropi ne vjerujem ni sekunde.
nista to je samo igra za djecu .... pa i ovo sto je doslo snaga Eufora su debili koje bi junacka grupa miletovih junaka sa par pleski rastjerala.... samo NATO i ameri ... nikome se ne moze vjerovati ....
Malo cumurane..malo stara auta a sad i avioni...eto novog smoga iznad sarajeva....gas maske na llice
Ono što pišem stalno je da je EUFOR samo prvi ešalon NATO snaga u BiH. Komandanti EUFOR-a dolaze iz NATO zemalja. Čak i oružje i tehnika su NATO-vo jer Evropa nema još organizovanu vojnu silu nego je crpi iz NATO-a. I ovi francuski avioni su dokaz za to. NATO u ovom trenu čuva bosansko nebo, a u ponedjeljak će to demonstrirati kao što demonstrira svake godine na Manjači.
Drugim riječima , uvodi se "zabrana letova"...Naravno , za sve druge vojne letjelice... PS:...nego , jel ba-ju neko nešto pitao (oko ovoga)...?...Aahhhahaaa....
SAMO TO I MOGU DA KRUZE NISTA DRUGO
Molim pilote da "slučajno" ispuste koju na Trebinje, gdje je ovaj skup
Koja je uloga Francuza u BiH obzirom da desnica (Le Pen) podržava Dodika, a "ljevica" (Makron) - SDS opoziciju??
Kažu sad će i američki...💪✌️
Samo bujrum.
U pm, sve po nasim glavama, prvo nas vlasti raspametise s cijenama, a sad stranci usadjuju strah od rata. I sve to pred izbore, super, SDA zadovoljno trlja ruke.
Cijene u cijelom svijetu nisu normalne, ne samo u BiH. Dosta zbog tog sto je gas poskupio pa kosta puno vise transport I nabavka I sve, sto nema nista sa vlasti u BiH.
Dodik je vec u podrumu uz bocu francuskog vina
Haman upucavaju mete.