Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesno je fakat sto zapad misli da ce Rusija se raspat a pri tom ne ispalit citav nuklearni arsenal, u kojem oni svijetu zive da mi je znat.
Pa sve te nuklearke je imao bivsi SSSR, pa sto ih ne ispali prije nego se raspo ko lubenica od asfalt!? Drugo, kakve veze ima ostatak svijeta s raspadom teroristicke drzave uzrokovanim iznutra? Nisi bas u top formi danas, ha?
@2411 znam druze, ali hajd ti to objasni rusofilnom pascetu. Oni jos uvijek vjeruju svom vozdu da nece napasti Ukrajinu. To ti je ta rusofilna inteligencija, prije ce glista nauciti Hamleta napamet, nego ovi sabrati dva i dva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin vam je rekao u vise navrata - bez Rusije svijet nece postojati. Samo slabo slusate.
Šupljira. Više puta je pređena tzv. Crvena linija koju je sam Putin postavio. Niko ga više ne uzima za ozbiljno.
rusija starija od francuske i jenkija zajedno
ovako samo srbi mogu da lazu, ovaj je mozda srbin 🥳🥳🥳
haha gdje nadjete ove strucnjake ?
Analitičar: amerikanci se....., e zna kad zna
Kako da ne... rusi razvalili Vijetnam, Irak, Jemen, Libiju, J. Ameriku i Afriku...porobili 100 miliona robova u Africi, pobili 100 miliona sjevernoameričkih domicilnih stanovnika, nabacili 2 svjetska rata Evroaziji, bombama poravnali evropske gradove i ubijali dnevno desetine hiljada civila '45 i roknuli 2 atomske bombe na japanske civile... Baš zločesti ti rusi...
Pa pasce rusofilno, samo u Evropi, teroristicka drzava je porobila vise drzava nego si ti nabrojao. Milioni zivota nestali po nalogu Kremlja. Krmak jedan rusofilni, procitaj nesto u svom zivotu, a da ti nije servirano sta ces citati.
Pa po Francuzima vjerovatno treba dopustiti da Rusi dovrse masakr i zlocinacki pohod u Ukrajini tek da se ne bi slucajno raspali. A raspasce se kako i zasto? Zasto bi se to desilo. MOgu samo jaci da izadju ako sto prije prestanu sa agresijom i smjene Putina i okrenu se demokratiji.
Nek ovi Rusofili pogledaju "Večer sa Solovljevim" od preksinoć. Onaj režiser sa onim čudnim naočalima im otvoreno rekao da Rusiji prijeti ozbiljan poraz i raspad države.
Rusija i treba da je daleko od Europe i neće nikome faliti
hahahah, znaci i na zapadu se moze diploma kupiti nije samo kod nas, rusija zauzela 5 teritorije ratuje protiv natoa sa regularnom vojskom hahahah, ovaj prica o kolapsu a zelenko svaki dan prosi na tv
Koliko je Nato vojnika poginulo u Ukrajini
Šta ovaj trabunja ili nije dobar copy/paste
Ovaj je prekucao Jovanku Jolić
Ne mogu vjerovati da sto rat vise odmice, nas narod misli da je Rusija mocnija i mocnija. Ako nista drugo, takticki su se provalili kao prvacici neuspjelim napadom na Kijev. Ono nema ni u filmovima. To sto jos uvijek imaju municije da pucaju izdaleka i nije neko mjerilo vojne moci.
rusi su tada pokusali kao 2014 uci mislili da ce ih narod docekati kao 14 i tu su se zeznuli, cilj im nije bio da narod puno osjeti medutim to se sad promjenili i sad rade ko ameri spali sve i udi sta ces takav je rat imali su doduse ukrajinci opciju da ga izbjegnu samo su trebali ostati neutralni , sta su sad dobilirazorenu drzavu pobijen narod siromastvo raseljenost a nists opet od nata hahah
Greška je bila što su amerikanci 90-ih spašavali ruse. Ubuduće ih treba pustit da jedu gulage
Amerikanci se ničega ne užasavaju. Više Francuzi... Nemogu kile a bili su sila