Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislis da se uvedu sankcije zbog iskoristavanja rudnih bogatstava po Africi. Definitivno jedan od najlosijih francuskih predsjednika jer tako je kad se bankar docepa politike.
Lik pojma nema Premlad je
Serbian a vama u Rusiju??
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pogani francuzi :)
Može li samo objašnjenje u kojim africkim zemljama francuzi iskoristavaju rudna bogatstva i koja? .. znam da seljacima ne trebaju dokazi na seljačke izjave ali mene interesuje
makron je demaskirao jednu francusku koja je zajedno sa masonskom kraljicom i ostalim kraljevima krščanskog kluba počinila najveće maskre širom planete..fuj
preispitati da li je normalan ovaj rokfelerov bankar uredu sa pameti
Šakaron, makaron🤣🤣🤣
Mama, Taip me tuče!
Turska ima pravo na plin u sopstvenim vodama..Kakva prava imaju Francuska i Makron na Libijsku naftu na pr?Francuska je finansirala Haftara da se dokopa vlasti ..Da je uspio on bi danas morao da barem 80% libijske nafte daje Francuskoj besplatno tj na ime duga.Na isti nacin Siriska nafta prakticno vise ne pripada Siriji vec Rusiji. Samodrzac Asad mora da placa Rusima to sto je ostao na vlasti iako ni on ni njegov otac Hafez nisu nikad bili legalno izabrani za predsjednike.
Erdoganu treba cestitati jer je preporodio Tursku ekonomiju podigao standard i otvorio 7 miliona novih radnih mjesta..Sta je Makron uradio osim sto se ozenio zenom koja je starija od njegove majke?Francuska privreda je u kolapsu a Makron je uhapsio 15 000 mirnih demonstranata zutih prsluka kojji su samo trazili vise hljeba i ljudskih prava,Turska izlazi na Sredozemno more i ima pravo na plin u sopstvenim vodama.kakva prava ima Francuska da crpi rudna bogatva po Africi iz kolonija?
Iskompleksirani bakojeb ne posustaje.
Bože pomozi turskoj dušmani nemiruju
Francuska trazi sankcije Turskoj jer je i sad u Mediteranu, a ista ta Francuska i dan danas skuplja kojekakve "poreze" po svojim bivsim kolonijama u Africi... Vrhunac evropskih vrijednosti.
ja mislio pacovi na stolu, ono cvijeće
Još samo da se ujedine islamske države pa da spucaju kontru ovakvim ušljama.
@Labobetko ...kome će bolan islamske zemlje "spucati" kontru, pa bolan nebio da nije Eu, Amerike i japana, beduini bi i danas kamile jahali, umjesto tv gledali bi nebo zvjezdano i komunicirali dimnim signalima... realno, i još da ti kažem da ni tu naftu što imaju nebi znali crpiti iz zemlje... znaš li to pavijane?
Francuzi a naročito Makron su u frci i to velikoj. Nestalo islamski država da otimaju. Gamad sa tornja.
Reče potomak najvećih kolonizatora na svijetu
Bravo za francusku
@Konjic1946-nisi ti Konjic nego obican KONJ
Sve zbog Libije... Macron nije uspio da postavi svog Haftara. Zezn'o ga Brko...