Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema muslimanskih migranata, ne bi bilo islamofobije. Facts
Medjed! Pa njje bilo migranata prije nego su otisli u Alzir i pobili milione!!!
Da Francuska nije kolonizirala sjever afrike ne bi imala toliko muslimana u svom nacionalnom korpusu. Ko ih heebe, uzimali su stoljećima svakakva prirodna bogatstva iz svojih kolonija i usput su na poklon dobili i hrpetinu muslimanskih migranta. Neka sad uživaju u čarima multkulti društva skup s Britancima.
Antimigrantski? Ne kontam, ženi istekli papiri, odbila napustiti zemlju i usput ubila dijete, pa ako šta kažeš protiv takvih onda si 'antimigrantski'?! Je li treba onda ukinuti sve papire i dokumente, pa nek' šeta ko gdje hoće?
Desnicarske fasisticke drzave Francuska i Hrvatska su kaznjene od Boga. Osudjene su da postanu migrantske drzave u kojima ce nestati autohtono stanovnistvo. Jedini nacin da se to sprijeci je da prestanu biti islamofobi i raditi protiv Bosne. Inace ce Zagreb biti 80% migrantski inshAllah.
Zasto olosi Bobi i Bloo, adminstratori na Klix forumu, rade u sluzbi UZP politike i banuju Bosnjake na tom forumu a ostavljaju Hrvate da prosipaju svoju demagogiju? Ova spomenuta dva olosa su u sluzbi razaranja Bosne i Hercegovine. Vec danas smo poceli sa sirenjem istine i osvjescivanjem Bosnjaka o ovim degenericima i bojovnicima s fasistickog foruma tzv. HercegBosna.
Njezin život je otisao tako rano a oni skupljaju bodove
Katastrofa sta pojedini arapi rade po evropi onda stavljaju sve u isti kos poslije a ima toliko normalnih ljudi koji se zgrazavaju od njih. Francuska fura ljudska prava a nigdje veze pojedine zvijeri i jesu za kavez.
Fašisti=Komunisti -Ista govna,druga boja dresa
kad su pravili protektorate po alziru,tunisu i pljackali prirodne resurse u 17 vijeku,to je bilo OK a kada se po zadnjem popisu u francuskoj gle čuda našlo 10 mil. muslimana e to je problem. analize demografije u fra. predvidjaju da ce 2050 u fra. zivjeti vise muslimana vec kršćana. vrijeme leti,sta je jos 28 godina. KARMA
krezavi fasisti doktori u prihvatanje tuge. da se razumjemo, obitelj te male je pitala da se postuje zalost i da se ne koristi njezina smrt u politici, boli briga le penu i zemouru (zemur = maslina na berberskom jeziku)
krezavi fasisti doktori u prihvatanje tuge. da se razumjemo, obitelj te male je pitala da se postuje zalost i da se ne prihvata njezina smrt, boli briga le penu i zemouru (zemur = maslina na berberskom jeziku)
dear french, tokom vaseg 132godisnjeg ilegalnog boravka u alziru, ubili ste preko 1.5 milion ljudi... ni vi niste imali vize
Bas kao i slucaj Memic
Desnicari svi na lijvo krilo ko vas je.e,dosta vas je bilo.