Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovoj slici ja bi rekao da je bilo udaranja ali drugačije vrste
Dobra ova mala nema šta 😁
Eee nije ljubav paradajz 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa udrite ih, ko vam brani. Sve neke prijetnje preko tuđih leđa.
now things are getting worse
Ima da se sve sruši ko dva metra drva.
Dobar prijedlog.
pa udari ba šta pitaš za dozvolu? koga pitaš za dozvolu? izađete iz eu i nato i lijepo samostalno donesete odluke, koja komedija
Finkinja trazi jacu prangiju a poljak prihvatio izazov pa navalio...
Mišljenje formirano na iskustvu a ne na lažnim emocijama kao kod naših Rusofila
Mora Poljak tako razmisljati jer sto jeste jeste ruskonacisti su mu raketirali zemlju zeleci nato konflikt.. Danas ne zna od kud je raketa ispaljena,
A neki dan je znao da je ukrajinska. Jednog dana ce se znati istina za sad je kako ameri kazu iz nekog razloga se o tome nece smjeti govoriti.
hahaha jace nego sto ocekuju!!! Bas tako!
Finci i poljaci kusali rusku cizmu. Znaju kako treba sa rusima. Ruski mentalitet od sirotinje do oligarha samo razumije snagu.
Bogme poljak je ne pušta. Zna Mateuzs šta valja.
Čačkali ste mečku u tačku i ne uvlačite drugog. To je rat Amerike protiv Rusije a Evropa puši ...
Fotografija šalje zanimljivu poruku govora tijela. Poljak vuće finkinju uz izražen stisak ruke a ona u smislu polako. Finci su jedan nevjerovatan narod. U velikom prostranstvu, rijetko naseljenom, stvorili su društvo i ekonomiju da im svako pozavidi. A što se tiće slavena na sjeveru, sve kvalitetne osobine naslijedili su od sjevernijih naroda.
Sto je zafatio brat, polako momce
Konfiskacija naravno, Ukrajini treba nadoknaditi štetu i to Rus treba da uradi