Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povjerenik za ljudska prava iz Saudijske Arabije...to samo UN moze...i neka im je odgovorio
Ovi napadi americkih pudlica, najbolja su potvrda da je Duterte na pravom putu da oslobodi svoj narod i zemlju. A Zeid Ra'ad Al Hussein, koji je kao i vecina Arapa veliki borac za ljudska prava, morace nekako da prezali smrt filipinskih dilera droge i Mindanao islamista.
Šlicooki traktorista.
Visoki komesar za ljudska prava UN-a Zeid Ra'ad Al Hussei nek se brine za svoju drzavu i ljudska prava u njoj, ovaj saudijac ili sta li je vec.
eto nek je vas UN fensi nacin dobar . Pored vas bi mogli pobit pola populacije i porusit sve da bi uopce verbalno reagirali , kamoli djelima . Pokazalo se 92-95 najbolje , glumili drvene Marije i glinene golubove, rokali vas kako su htjeli
„UN zvaničniče, popušite mi kuvac!“, oštro će Vojislav Duperte.
Rodrigo skini se sa droge
Staviti ga kod nas umjesto Intzka hahaha
On je katolik opet će Hrvati najbolje proći, ne može
Duterte je luđak
heli mu se sjetijo famelije?
"UN" 'nuff said!
Reide allaha im bez pardona.
Ko je bio na Filipinima moze da razumije koliko je to bolesna i luda drzava.
Ovo je od baje najbolji pretelja smao morate googlat kako se tip oblaci hahah
duterte gospodin za ove hinje iz un-a
A tek Trump hehehehehhehe