Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za one koji ne znaju . Fikret je najveći zločinac u BiH poslije Karadzića i Mladića . njegovom zaslugom poginulo je preko 1500 boraca 5 Korpusa i još toliko zavedenih bivši pripadnika Armije koji su se pridružili Srpskim snagama .
Imao dogovor sa Tudmanom da bude predsjednik tzv. autonomne pokrajine Zapadna Bosna i da se ona pripoji Hrvatskoj. Smeće izdajničko profitersko.
čovjek koji je imao 17.000 zaposlenih u Agrokomercu ti je zločinac,čovjek je hranio čitavu bivšu Jugoslaviju, radi njegove firme se gradila Juga i privreda.. kad budeš napravio nešto u životu javi se.. do tad ne kenjaj..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Abdica podrzavaju iskljucivo ljudi iz ruralnih sredina koji i dalje zive i misle da je 1989 godina. Iskljuceni od ostatka civilizacije
da je Babo bio predsjednik niko ga nebi nagovorio da bude rata i svi bi zivili od Velike Kladuse.Ono sto nam ameri sad predlazu Babo je isto tako htjeo 1990-e.Zivi ,zdravi veseli bili.
Fikrete smrdo jedan. Niko te ne gotivi, prodao si se i raja ti to nikad nece zaboravit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@Asi 101 Koga je Fikret sa svojim pristalicama napao i kada? Odgovoran može biti za mnogo štošta, ali za poginule na obje strane su odgovorni oni koji su ga napali. A napali su ga jer se nije uklapao u sarajstansko viđenje stvari. Iz istog razloga je napadnut i HVO.
Konakovic je gore mescini koalicioni partner Fikreta Abdica. Evo ovaj iz Nase stranke nije nabrojao NIP kao dio vlasti, sto znaci da je opozicija zajedno sa Abdicevom Laburistickom strankom.
Kako uopste on ima pravo da bude u politici a osuđeni ratni zločinac?
Debili kako se tom covjeku uopste moze dopustiti da bude na tom mjestu, apsurdistan. Treba ga uredno skloniti
Ovaj nacelnik mora da ide sa vlasti, presudjeni zlocinac
Koliko godina ima Fikret Abdić? 103?
Isti takvi kao Fikret Abdic sada su na Vlasti i prodaju BIH Hrvatskoj i Srbiji !
Na ovoga se Konakovic Ugleda
Kladuša je poslje Lukavca najljepši grad u Bosni
Malo veća selendra i jedno i drugo
Zašto je ovaj izdajnik i dalje na medijskoj sceni ?
zasto neko jednostavno ne ubije mrcinu i krenemo dalje..
Pa zar to govno nije u zatvoru?
nemoguce zar ima jos stoke koja je za njega nemoguce
Grebo li ga babo.
alija je slicno uradio kad je potpisao republiku srbsku on je to omogucio gori je od babe babi nije uspjelo da odvoji teritoriju