Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne petljajte se u pm...
covjek im se mora diviti kada su uspjeli dobiti sve servirano na pladnju bez spijunaze i presretanja komunikacija :)
...samo nek taj postupak identicno prenesu u BiH..
FBI istrazuje korupciju :-))))) Pa oni zive od korumpiranih rezima. Ne trebaju njima slobodne zemlje koje same odlucuju o svojoj sudbini. Nesto se nisu zainteresovali da provjere otkud Juliji Timosenko milioni ili drugim oligarsima koje opozicija postavlja da upravljaju po Ukrajini. U poredjenju sa ukrajinskom opozicijom i bosanski politicari su dostojanstveni i suvereni vladari, a NATO i Amerikanci su odavno svojim zlodjelima nadmasili naciste. FBI u Ukrajini je isto kao i SS u Ukrajini. Tu su da uniste i porobe zemlju. Izvidnica zla koje dolazi. Jos malo pa ce se Evropa sa nostalgijom sjecati Hitlera.
a sta ako nisi upravu, hoces li onda uzeti tablete protiv paranoje? :D
Na osnovu imena koje si odabrao, a cini mi se i nekoliko tvojih komentara, mogu da naslutim da nisi bas narocito inteligentan, pa ne bih ulazio s tobom u rasprave. Pozdrav od Sase!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a podmićivanje saudijskih šeika za kupovine američkih džet fajtera ?
DOSLI DA OKUPIRAJU ZEMLJU, POSLALI KO FOL FBI CIJI SU SNAJPERISTI NAJVJEROVATNIJE I PUCALI NA NAROD, ONI SU I KOD NAS U BOSNI UBACILI PLACENIKE DA DEMONSTRACIJAMA DA PALE ZGRADE I RUSE VLADU, PA STO SU SVI IMALI MASKE NA LICU, JER SU CIA PLACENICI, NJIMA NE GODI NASA TRENUTNA VLADA BOSNJACKA, PREVISE SMO POCELI OKRETATI LEDJA ZAPADU PA SAD NAM POSLALI PLACENIKE DA NAM SRUSE VLADU, ALI NECE USPJETI NEDAJ SE BAKIRE
nisu srbi to ba, to su amerikanci? :D a ti nisi srbin koji glumi bosanca uopste...... NE PROVALJUJ SE I ROKNI SE VISE :)
Kad je američki FBI u Ukrajini onda se upotrijebi riječ "pomaže", a kada su Rusi u Ukrajini onda se to zove okupacija i ugrožavanje demokratije... pa ovo postaje smiješno...
Ne diraj te tamo ,saznat ce te da je pljackao i zaduzio tu zemlju na milijarde.
Moraju Ameri svoje pogane prstiće umiješat', makar i u go*no Fehimovog pašćeta, vazda bilo!