Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom može biti interes i opcija rat u BiH, osim stanovništvu iste!
Teritorijalni integritet nije u pitanju. U pitanju je opstanak RS-a. Ne budite naivni. To sto Bosnjaci nisu divljaci i ne pucaju u crkve niti nam policija pjeva ilahije i kaside, ne znaci da nismo spremni. Pozdrav DOMOVINI.
Bosnjaci i Bosanci, sabur. U tom saburu je nase najjace oruzje protiv ovih fasista. Sabur i cekajmo ih. Znajte ako sada ne pukne, puknut ce kasnije. Mi sada imamo svoju drzavu i u odbranu svoje drzave sada ce mo svi stati.
Jok ideologiju - hoću ekologiju, smeća separaciju, deponija sanaciju... Hoću pravdu pravedniju i ulicu bezbjedniju, redovnije linije, prodavnice jeftinije... Što su veće penzije - to su manje tenzije pa nema migracije sa naše lokacije .. Rambo Amadeus.
Svi samo osuđuju a niko ništa ne poduzima...
Ima li kakave konkretne aktivnosti, osim verbalne osude. Verbalna osuda je dobrodosla, ali bilo je takvih papira bezbroj tokom rata bez nekog efekta.
Brisel svakim danom sve dalje.
Sve dok je BiH Suverena postojat ce i BiH Nacija svidjelo se to nekome ili ne, jer na tom principu je izgradjen moderni svijet. DRZAVA=NACIJA.
halo majmuni yebbbo vam rat svima mater bolesnu. idite na livadu i jedni i drugi i treci i pucajte i udarajte se do mile volje. mi normalni bismo da odgajamo djecu da zivimo volimo i druzimo se i ne izgubimo sve u zivotu radi vasih bolesnih ambicija. mrs u pm majmuni ratoborni
Mi pozdravljamo svaku podrsku bez obzira sto neke mogu biti sasvim nevazne i beznacajne. Vjerovatno sto se osjecamo malo bolje kad vidimo ili cujemo da nam je bilo ko prijatelj. Mi smo vjesti praviti neprijatelje i grditi i napadati bilo koga ko se ne slaze s nama. Ali stvarati prijatelje ni ne pokusavamo. Mi sve hicemo silom.
https://www.facebook.com/watch/?v=629142065039134 Krenuli u Evropu da se integrišu.
Opet cijeli svijet na jednu stranu, a bosanski Srbi sami na drugu. Opet će se u Njemačkoj stidjeti reći da su Srbi kao u vrijeme prošlog rata.
Pravoslavci si ti koji prave nered Samo sankcionisat
Fuj! EU je veci neprijatelj BiH od bilo koga! Gledaju ovo sve, cekaju i sute! A sta li cekaju da mi je znati?!
I ja osudjujem isto. Eto toliko. Ovo moje znaci, koliko i to vase. Objesite to macku od rep.
Opet
Sve receno, sve jasno