Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vas je tjero da nabacujete silom Nato u Ukrajinu od 2014-e?
TRUMP 2024! 🇺🇲🇺🇲🇺🇲
Ova propaganda oko Trumpa ne pali vise. Dok je on bio na poziciji, ratova nije bilo. Nikom nista nije uradi osim sto je stavio svoju zemlju na prvo mjesto. Kao i sto treba. Ne smatram da je Trump idealan, ali poslije svega ovoga sto se desilo u zadnje 3 godine je dno dna. Trumpe cekamo te!
Ima I drugih tonova, koji govore da se sa Rusijom treba traziti partnerski odnos, a ne konfrotacija koju amerikanac diktirara sa sigurne distance.
Trump nije bio neprijatelj Bosni, ne znam sto biti protiv njega, on nije volio Srbiju.
Za može gore od ovog da se bacaju bombe na djecu u Gazi
Nije vjerovati ni trumpu. Ameri imaju uvijek jednu politiku bez obzira ko im je predsjednik
Pa mozda je vrijeme da se i Evropa ujedini malo a ne samo da cekaju da ih Amerika spasava. Ukakili se jer im je Trump rekao da ih nece braniti i da ce povuci Ameriku iz NATOa. I Americi je dovoljno same sebe, kako svjetska ekonomija opada
u strahu su samo bolesnici( LGBT, PEDOFILI, i ostale sotone koje su evropske zeplje polorili i s njima upravljaju kao privatnim vlasnistvom, čak su se drznuli i kažnjavat države koje ne podupiru njihove vrijednosti a one su sotonske, ko i partizani nekad nosim kapu sa tri roga i borim se protiv boga
Cijena licemjejru mora da se plati.
Americka politika ne zavisi od jednog covjeka.On je samo figura(maskota).
Znači, po tebi, uopšte nije važno ko će biti predsjednik? Alal vera Munevera!
Evropa se okrece kako vjetar puhne ili gdje god ima sunca....nema straha
Sloboda Evrope zavisi od toga da li će konačno Evropa stat na svoje noge i prestat se oslanjat na SAD. Jedini koji ugrožavaju slobodu u Evropi i jesu SAD. Nemoguće da nam je SAD bliža od Rusije.
da, cast izuzetcima.
za pocetak, da nam eu pojasni pojam 'demokratija'. al, ne ono teoretski, nego ono STVARNO. nemam neki narocit stav oko izbora u US, neka ljudi izaberu koga oni hoce. ali EU, pa bilo bi fino, za promjenu, vidjeti ih kako preuzimaju odgovornost za svoje odluke...mislim ono sto oni rade....odluke..jel se to tako zove!?
Nagon.
Ko ja nama pomogao kad je najteze bilo
A šta znači ostati sam? Pa u tom slučaju i SAD ostaju "same". Pa i trenutno su SAD i EU iz interesa skupa. Ekonomskog, političkog, vojnog itd. Savezništvo je uvijek bilo veoma bitno.