Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mobilizacija nije nikad ni prestajala.
Nepise se eu dobro Izvdana u dan sve skuplja cijene su previsoke moguce je da dode do nemira u evropskoj uniji
Pazi ovoga sa nemirima u eu. Jeftina propaganda za opančare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mentalno zaostala nacija koju će ispran mozak dovesti do samouništenja.
Novi profil? Stari banovan? Ide ban opet, nemoj džaba komentarisat više.
Sun Tzu je rekao. Nikad ne vrši mobilizaciju više puta. Mobilizaciju vrši samo jednom, skupi svu svoju snagu i tek onda udari.
Snaga vojske je u njenom zamahu. Ako ispustiš inicijativu slabeći snagu zamaha okreni se diplomatiji.
DEBILIZACIJA
Ovaj put mobiliziraju i srblje u sastav kadirovih jurišnika
Ovi Rusi su stvarno zaostali, koriste metode rata i diplomatije stare 80 godina
Žali Bože života
300 000 insana jedna budala šalje onako što mu se digo da potencijalno poginu....da li ste vi koji podržavate Putina normalni?
Nema potrebe da mi pucate minuse. To što vam kupuju sendviče pickousti i ekipa oko Kalauhova ne mijenja činjenicu da će ruske raspaline đubriti ukrajinsku zemlju do faze da će do ljeta pola Evrope zaudarati na ruski gnoj. Kažem vam fino. 300 - 450.000 raspalih leševa nižih bića je neminovnost.
Sad mogu samo mobilisat one sto rade u vjerskim institucijama.Nema vise ko normalan sa ide il bjeze il se skrivaju.Himars ne prasta.Kakvi oni i mobilizacija kad jedan dron pobije 50 ljudi.Ukri sjede za ekranom i biraju samo vece grupe.Tako se rat vodi a ovi zalazu mladost da ostaje po livadama.Putko ih nemilice salje.
Nije zanimljivo više. Međutim ljudsko tijelo je veliki izvor energije kada se raspada. Ovdje govorimo o minimum 300.000 dli 450.000 tijela u raspadu. To Ukrajina kora iskoristiti. Dobiti neko gorivo ili hranu za krmad ili nešto tako. Pošto su rusi svakako niža bića, mora postojati neki plan za njihova raspadajuća tijela.
Prije su bili korona talasi sad su mobilizacije.Sto to nas obavjestavate kakve mi imamo veze sa Ruskom mobilizacijom
Briši briši komentare, ali FOAB ce da radi ko singerica uskoro
Nesto kontam vjerojatno ce Rusi pokrenuti mobilizaciju, a kad skontas vjerojatno im je i oruzija do sad nestalo pa kad razmislim i skontam koji ce im onda K mobilizacija 🙃
Nestalo im je nešto "modernijih" tenkova T-72. Srećom imaju znatno starije T-62 u skladištima na hiljade i hiljade. A navodno ih čak 30% radi, tako da...
Sad ce odmah klixovci "haha estonski obavjestajci" ko sto su pisali i "haha kakvi Britanci i njihove obavjestanje sluzbe" zato oni sa 3 razreda srednje znaju sve od tajni 'neodlaska' na Mjesec, lazirane Korone i jos 30 drugih svjetskih tajni čije poznavanje istih im daje smisao zivota :)