Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da će ga Putin preporučiti u Šangajsko društvo za saradnju, a možda i posmatrač u BRICS-u.
Trebao se putin prvo posavjetovat s ovima sto vole ukus njegovog cmara treba li biti dobar s turcima..
Duo Diktatura.
Kirbas zayebace ti Tayyip reviziju ocamm..
Ioak sad vjerujem da je istina to da je erdogan rekao urediti bosnu.
@Samba... ti i svi mi mirno spavamo dok Putin diše...
Hehehe ko ce kome sta ustupiti . Usluga za uslugu. Vojne baze rusiji a ukidanje pc
Dodik još ne zna da je Putin amanetio Bosnu Erdi.
Ne znate ni da lobirate kako treba, eno Dodo se po Beču bratimi s neonacistima, a donedavno gurao sa Izraelom. Samo to treba objelodanit i ode vam sve u propast :)
@petarbn72 Nisu puste zelje. Ti mislis da ce Putin ugrozit saradnju s Turskom, vojnom i ekonomsko velesilom zbog Srbije koja je dno dna? Vidi Putin da se vi Srbi saginjete svakako nema potrebe da vama podilazi hahaha. To su vasi pusti snovi da ste bitni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdogane jarane, upitaj Putina kad mu je MILE rekao da će BITI ONAJ NAJVAŽNIJI REFRENDUM U SRPSKOJ OVE GODINE. NEšto se velika misterija nadigla oko toga, ako je čovjek od obećanja ko Dragan Čović trebao bi svoje obećanje realizovati ko Dragan O TREĆEM ENTITETU ! NEmaoj sada da ispadne ko BAkirovo biće 100 000 zapsolenih al ne za 4 nego za 12 a možda i za 16 godina !! :))))
Današnji političari Svijeta su poput svingera, ne zna se više ko je s kim i ko koga. U svakom slučaju njihovom igrom najebu obični smrtnici. Ludnica