Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuti Brko, bolje ti je! Tvoj vlastiti narod ti je rekao šta misli o tebi. 6 mjeseci Izrael ubija i guši djecu u Gazi a Ti nisi prekinuo trgovinu s njima. Svaki dan gotov si slao Izraelu hranu, čelik... Brko tako se ne ponaša neko ko se začešljavao kao tzv. "sultan"!
Auuu što se uzpejac sikiraš za Palestince.
Kaze na Dzumi u Gazi.. Sellam Alejkum narode... Ako 30000 ubijenih od toga 14000 djece... 2M raseljenih nije opomena umetu da se probudi ja nemam sta danas ovdje pricati. Sellam alejkum
Samo umijesto “umetu” trebao je reći Sunnijama. Šije su se odavno probudile.
@kaplan jesu eno pola irana krenuli na jerusalem
Iran i Turska su krivi zbog svog egoizma i nedostatka među-političkih odnosa, a samim time dozvolili su da se formira Saudijsko-Izraelsko sektaštvo zvano vehabizam i evo Islam je unazađen u kameno doba..
Ako Turci i Iranci krenu ode pola Bosne i Sandzaka da brani Palestinu,atmosfera je napeta kao nikada do sada,svaki dan ljudi dijele video maskrirarne djece po drustvenim mrezama...Cak i oni koji su podrzavali Izraelokrecu im ledja,Spanci prijete ....ne bi im bio u kozi nakon silnih zlocina nad djecom !!!
Ne mogu da vjerujem da muslimani citavog svijeta i muslimani koji su oko Gaze i izraela gledaju ovakva ubistva za bajram..ovo je najveci pokolj u historiji covjecansta a mi ga svi pratimo live
I kako Izrael misli da ce se sve smiriti i kad prodje ovo njihovo ludilo? Obezbjedili su sebi vjecne osvetnike
Erdogane hocemo djela a ne rijeci
Haniyeh je rekao da je 60 članova njegove porodice ubijeno od početak rata. Mjesečno 10. I 'civilizovani svijet' sve to normalno posmatra.
Kako kenjaju ovi uzpejci nipovci gejevci i gulenovci. Pa smradovi jedni turska je NATO i zna šta bi se desilo Turskoj ako napadne Izrael isto kao da je napala Ameriku. Nego što tu kenjajte na gornji čmar što se ne fatate kubure pa u Palestinu. Sve nešto pametno matore ohrndane prikaze.
Eto nek si ti pametan..prdonja stari!!!
Izrael gori posle Bajrama vidjećete.
Aha
oporavio se od baklave, i sjetio da je i dalje sluga Izraela
Danas gledam film Schindlerova lista, po ko zna koji put. I prvi put nemam apsolutno nikalve empatije prema jevrejima, gledajuci njihovo stradanje u IIsv ratu vidim stradanje palestinaca od strane istih tih jevreja.
Ne kenjaj Erdogan,gledate ko i Arapi i prijetite u prazno.Pljuc
Ti prvi Izraelu prodajes bombe , licemjeru. Zato te marod i zamrzio i izgubio si izbore
Veliki lider. Da su nama ovakvi...
Nego amidza hajde cuti,sto buljis u guzicu izraelu