Komentari (506)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
libo me racku za Tursku. ima li tog autoputa do Mostara? kada ce povecati plate?
Nema autoputa do Mostara, zato sto se islamofasisti iz Sarajevskog pasaluka brinu samo za trokutic. Do Zenice, Maglaja i maks do Zaidovica. Za njih je i Tuzla Kalifornija, a Mostar Florida. Svi ce oni zavrsiti u Turskoj jedan dan.
@Ataturk.. kmeee kmeeee 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Hoce li biti neki vatromet? Neradni dan? Zurka? Neka baklava na ulazu u grad...nesto... ?
@Sultanovproljev
@Fingered hahahahhahahhaaha blesavi stvore...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
radije bih se ja bavio domaćim namlazima, Turci će se nekako snaći...
To nisu ustavne promjene, to je ukidanje ustava i normalnog poretka i proglasavanje Kim Jong Erdogana za najuzvisenijeg vodju. Nije do Turaka, oni koji znaju citat i pisat su glasovali protiv, a ovce su svugdje ovce, mi svoje diktatore, komada 3 plus parlament (u nasem slucaju se ova rijec pise malim slovom), biramo vec 25 godina i jednako im ushiceno pljescemo kad nam prodaju suplje.
Sve mi se ćini da je zapadni igrač, ovo bi moglo otvoriti vrata destabilizacije turske, što će zapadni špijuni sigurno iskoristiti, kao što uvijek rade. Pronadji nezadovoljne i polako susi sjeno ispodnjih, kad dostignes kriticnu tacku samo bacis sibicu i ono plane. Scenario libija, tunis, egipat i da ne nabrajam dalje...
U narednom stoljeću gledat ćemo Erdogana Veličanstvenog...
Istanbul, Ankara i Izmir glasali su protiv ustavnih promjena. Na ovo ne treba ništa dodati.
Sjeverna Koreja i Turska sad imaju slično uređenje. Čestitamo!
Jaka i nezavisna muslimanska zemlja Turska na vratima Evrope , a koja je i clanica NATO-a je nepozeljna svima !!!! Zato ovolika hajka na Erdogana i Turke koji su dali svoj glas za DA .
Za ona zla koja smo kao Bošnjaci pretrpili u zadnjih stotinu godina kriva je Turska koja je ugušila Bosansko proljeće prije dvije stotine godina. Učinila je Bošnjake političkim, intelektualnim, kulturnim itd. jetimima i omogućila našim neprijateljima da nas zlostavljaju zadnjih stotinu godina. Kome od Bošnjaka to nije jasno, neka pročita nešto o historiji svoje domovine. Bosna ima samo Bosance i dragog Boga.
E Turci, Turci, sad ćete tek vidjeti šta je prava diktatura. Smiješno je kad ovaj tiranin spominje demokratiju, ko o čemu, qrva o poštenju.
Kako si ti zakljucio da je to diktatura kad ce se moci birati prijesednik na demokratskim izborima
@gledajsvojaposla Samo prati šta će se dešavati, ne postoje više demokratski izbori. Oni će se samo tako zvati, a tiranin će brojati glasove i proglašavati pobjedu. I tako će biti sve dok ga ne stigne sudbina Čaušeskua. Pitanje je ko je brojao i ove glasove sa referenduma, ko verifikuje rezultate? Mnogi intelektualci su već po zatvorima, a sad će i smrtna kazna. Nema više ni "d" od demokratije, ali će biti izolacije i siromaštva.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"ni içeren, 18 maddelik Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, millet tarafından halk oylamasında kabul edildi.
Samo pažljivo i nek vam je sretno.
neki ljudi su jednostavno stvoreni za to da budu robovi..... ovo je sado-mazo velikih razmjera....
@CheshireCat Sve dobro rečeno, sažeto i jasno. Svaka čast na komentaru.
Ovo mi tukne na neku vojnu intervenciju u Turskoj. Previse publiciteta je poklonjeno ovim dogadjajima kao da to nesto nama znaci.
Ovo puno znači za BiH 😁😁😁
jest isto kao onda sto su Turci devedesetih izvrsili pritisak i digli avione da ne bude genocida i da se cetnicka artiljerija oko Sarajeva unisti.
Tume@, ma ja..sprijecili genocid, u startu rekli "nece niko dirat Bosnjake" i td..kako da ne..veliki prijatelji Bosnjaka. Par puta sam bio u Turskoj, nisam vidio nepismenije bagre niđe, a za Bosnu su usput culi. Bakir jebe kozojebe u BiH, dok je Erdo sebi obezbjedio pravi sistem za jebanje Turaka. Cekam nekog doslju da mi kaze da sam komunjara, da ga zalijepim fanglom govana.
sad bi bilo dobro da umre od srcanog ili neke prirodne bolesti a ove nove ovlasti neko drugi nasljedi i Turska zavrsi kao Jugoslavija poslije Tita.