Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
židovi kontaju da im je cijeli svijet duzan nesto od Hitlera pa do kraja vremena. Insallah totalni nestanak.
Samo danas su napravili par "Markala"
Erdogan je ovim rijecima jedini samo glasno i jasno rekao ono svi znaju i sto svi vide i cuju, ali sto niko od tzv. demokrata sa Zapada ne smije javno reci, jer se samo brinu o svojoj guzici.
Hitler nije pravio ovakva zvjerstva što radi Izrael uz podršku Amerike.
Ali osmanlije odnosno turci jesu, od nabijanja na kolac, čerečenja, silovanja ... pa ih danas bošnjaci slave kao svoju braću, to je isto kao da palestici za 500 godina od sad slave židove kao svoju braću .
Nije to samo sada to traje 75 godina dodijalo ljudima
100% je u pravu a evo i zasto!? Svima nam je poznato da su hrvati a posebno ovi konstitutivni kako oni kazu "štovali hittlera" A evo koliko se uvlace u gujicu* Natanjahu sto se da zakljuciti da su prepoznali novog hittlera u njemu..
Isti onaj Erdogan koji ima optužbe za ratne zločine? On je moralna osoba u ovom? Čita li iko ista ovdje ? https://www.amnesty.org/en/latest/press-release/2019/10/syria-damning-evidence-of-war-crimes-and-other-violations-by-turkish-forces-and-their-allies/
Jasno k'o dan.
opet nista ne rece o jermenima? milionipo jermena, turci su ubili zene,djecu,staraca, djecake, muskarce.....sve sto je disalo oni su smaknuli
puno mi se sikiras za jermene
Arapi su Tursku izdali i prodali su se Britaniji u prvom svjetskom a Turska i Iran se ne mirišu baš , šteta !!! Tayp nema sa kim sarađivat !!!
Samo je brk razlika a ostalo je sve isto
Eto ti brineš za Palestince, a "ispod žita" jako dobro sarađuješ sa Izraelom. Nažalost, palestinski narod je ostavljen, sam, na milosti i nemilost Izraelaca.
Samo ti upoređuj amidža, nemoj slučajno šta uraditi
Ti brkane samo pričaj, ne dao ti Bog da sta konkretno poduzmes.